Біографія Рубі Роуз

Повне ім'я: Руби Роуз Лангенхайм (Ruby Rose Langenheim)
Народилася 20 березня 1986; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 170 см
Освіта: Коледж Футскрей

Біографія Рубі Роуз

Рубі Роуз Лангенхайм народилася у родині художниці Каті і заводчика бігових коней Пітера, раннє дитинство провела на його фермі у штаті Вікторія (Австралія). Її хрещеним батьком є ​​відомий австралійський боксер Лайнелл Роуз, також вона – праправнучка Алека Кемпбелла, останнього з тих, котрий вижив з австралійських солдатів-учасників Дарданелльской операції. У 20 років мати втекла від батька, коли дитині був рік. За словами Р. Роуз, щоб купити їм квитки на літак до м. Хобарт, мама вкрала телевізор і продала його. Спочатку вони оселилися у тітки Рубі, Мері, про яку вона зберегла найтепліші спогади. Потім було багато переїздів, під час яких вони постійно жили в злиднях: Черчілл, Гіпсленд, Серферс Парадайз, поки не влаштувалися у Мельбурні у бабусі, Дайдре Роуз Ленгейхем.

У дитинстві Рубі пережила сексуальне насильство з боку одного з її родичів, через що стала страждати маніакально-депресивним психозом (біполярним розладом) та намагалася вчинити суїцид.

У Мельбурні вона пішла у університетську школу та міський коледж Футскрей. У школі та коледжі Рубі страждала від вербального та фізичного насильства з боку своїх однокласників, що був наслідком того, що у 12 років Р. Роуз вирішила сказати однокласникам про те, що вона є лесбіянкою. У 16 років, у результаті однієї з таких сутичок, під час якої її побили стільцем у їдальні коледжу, Рубі була госпіталізована.

Перша слава прийшла до Рубі Роуз у 2002 році, коли вона взяла участь у конкурсі моделей, організованого австралійським журналом Girlfriend. Вона посіла друге місце, поступившись першістю Кетрін Макніл.

У 2010 році Рубі Роуз співпрацювала з австралійським лейблом Milk and Honey над створенням своєї колекції одягу MADTV.

У 2013 році разом з Gary Go записала сингл під назвою Guilty Pleasure, для якого був знятий і однойменний кліп. Пізніше у світ вийшов трек Break Free. На last.fm число прослуховувань пісень виконавця Ruby Rose наближається до 23 000 000.

Відносини Рубі Роуз

У 2009 році Рубі була сфотографована під час поцілунку з Кетрін Макніл, австралійської топ-моделлю. Пізніше з'явилися чутки про їх заручини, котра була скасована у 2010 році. Через деякий час на вечірці вона познайомилася з Фібі Даль, дизайнером одягу та онукою класика дитячої літератури Роальда Даля, з якої у неї почався роман. Пара була заручена, однак 14.12.2015 Рубі Роуз та Фібі Даль оголосили про свій розрив у соц. мережах.
Також Рубі з жовтня 2016 року знаходилася у романтичних стосунках з Джесікою Орігліассо з дуету The Veronicas, з якої розлучилася у квітні 2018 року.