Новини фільмів, в яких згадується Анна Кемп

18 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три подруги відправляються до Мексики, щоб видалити один горезвісний емейл, в трейлері комедійного фільму «Відчайдушна», який через два тижні вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
27 вересня 2019,  03:18 | Новини фільмів

Режисер знаменитих комедій «Блондинка в законі» та «Гола правда» Роберт Лукетич зняв нову романтичну кінокартину під назвою «Весільний рік», чий український трейлер дивіться нижче.

Це історія про 27-річну Мару (зірка ситкому «Американська сімейка» Сара Гайланд), яка ходить на побачення наосліп заради вигоди і несерйозно ставиться до кохання. Але одного разу вона зустрічає Джейка (зірка серіалу «Всі ненавидять Кріса» Тайлер Джеймс Вільямс), і він підкорює її серце. Все йде добре, як раптом друзі Мари і Джейка вирішують влаштувати їхнім стосункам серйозне випробування — 7 весіль за один рік.

Також у фільмі з'являться Дженна Дуан і Анна Кемп.

В український прокат комедія «Весільний рік» вийде 28 листопада, в один день з фільмами «Ціна правди», «Мідвей» і «Прекрасна епоха».

26 грудня 2017,  19:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент музичної комедії «Ідеальний голос 3» показує незручний момент між Емілі (Хейлі Стайнфелд) і колишніми «Беллами».

Бека (Анна Кендрік), Хлої (Бріттані Сноу), Обрі (Анна Кемп) і Жирна Емі (Ребел Вілсон) разом з іншими колишніми «Беллами» прибули на виступ Емілі й нових «Белл», плануючи заспівати усі разом. Але виявляється, що Емілі запросила своїх наставниць, щоб вони подивилися виступ нового покоління із залу, адже думала, що всі вони тепер дуже зайняті своїм цікавим життям.

Дивимося, як «Белли» разом співають «Cheap Thrills» у фрагменті «Ідеальний голос 3». У світовий прокат фільм вийшов 20 грудня.

16 грудня 2017,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Барденські Белли» виконують хитовую пісню Сії «Cheap Thrills» в новому фрагменті музичної комедії «Ідеальний голос 3».

Возз'єднавшись для своєї фінальної пригоди, співаючий акапельний колектив «Барденські Белли», в образі яких на екрани повертаються Анна Кендрік, Хейлі Стайнфелд, Бріттані Сноу, Анна Кемп і Ребел Вілсон, відправляються в тур для американських військових USO, де вони буду змагатися з іншими групами, які виступають з музичними інструментами, а не а капела. Але їх кавер на «Cheap Thrills», схоже, підкорив не тільки глядачів, а й суперників.

Милуємося актрисами на фотографіях з голлівудською прем'єри «Ідеальний голос 3». У світовий прокат фільм Тріш Сі  виходить 20 грудня.

24 листопада 2017,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барденські Белли виконали мешап разом з учасниками нинішнього сезону американського талант-шоу «Голос».

Напередодні виходу заключної частини музичної трилогії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Анна Кемп і Хейлі Стайнфелд разом з іншими дівчатами акапельного колективу Барденскіе Белли та учасниками «Голосу» записали кліп, де вони співають мешап, що складається з пісні Джорджа Майкла «Freedom! '90» і композиції «Cups» («When I'm Gone»), яку в 2012 році прославила Кендрік в «Ідеальному голосі».

Дивимося другий трейлер «Ідеальний голос 3», де також будуть співати Ребел Вілсон та Рубі Роуз. У світовий прокат фільм виходить 21 грудня.