Оновлення, в яких згадується Грант Гастін

7 грудня 2017,  02:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) опиняється за ґратами в 10 серії 4 сезону фантастичного серіалу «Флеш», який повернеться вже в новому році.

В її промо-ролику герой заявляє, що є «невинною людиною», яку підставляють, але закон виявляється не на його боці, тому адвокат Сесіль Хортон (Даніель Ніколет) радить Баррі зізнатися громадськості в тому, що він — Флеш.

Нова серія «Флеша» вийде на екрани 17 січня за українським часом.

29 листопада 2017,  17:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) опиняється в полоні в 9 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Мислитель (Ніл Сенділендс) замикає Флеша в тюрмі, спеціально обладнаній для того, щоб з неї не втік спідстер, але найшвидша людина на планеті буде не єдиним зі своєї команди, хто потрапляє до полон до лиходія. У той же час Амунет (Кеті Сакхофф) викрадає Кейтлін (Даніель Панабейкер) і змушує її зробити складне медичне завдання.

Серія «Don't Run» («Не біжи») вийде на екрани 6 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

24 листопада 2017,  16:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», в якому на нашу Землю нападають нацисти з Землі-X.

Весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) опиняється на волосині, коли на нього заявляються темні версії Зеленої Стріли (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) разом зі Зворотним Флешем (Томас Кавана) і армією нацистів, які в своєму світі виграли у Другій світовій війні. Але наші супергерої не дозволять перетворити цю Землю на ще одну Землю-X.

Кросовер «Криза на Землі-X» почнеться серіями «Супергерл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

22 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Весіллю Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) загрожують нацисти з паралельного всесвіту в майбутньому чотирьохсерійному кросовері серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня».

У найщасливіший день життя Флеша йому разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст), Зеленою стрілою (Стівен Амелл), Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, до яких тут приєднається Капітан Холод (Вентворт Міллер), доведеться рятувати свій світ від навали нацистів з Землі-Х, де Німеччина перемогла в Другій світовій війні, а її місцеві Супергьорл, Зелена стріла й Флеш служать Третьому рейху. І ви вже можете побачити перші фрагменти дуелей наших супергероїв зі своїми злими двійниками в даному трейлері.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

20 листопада 2017,  10:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий короткий промо-ролик майбутнього кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», що повідомляє про зворотний відлік до возз'єднання їх супергероїв.

Події кросовера будуть відбуватися під час весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон), яке опиниться під загрозою, коли на неї нападуть лиходії зі світу Земля-X, в якому Німеччина перемогла в Другій світовій війні. Флешу, Зеленій стрілі (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) доведеться об'єднатися з Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, щоб врятувати свій світ.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл » і «Стріла» 27 листопада і завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

15 листопада 2017,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Мислитель (Ніл Сенділендс) постане перед нами у всій своїй підступності в 7 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) зійдеться у протистоянні з Кліффордом ДеВо, але коли він спробує переконати своїх друзів в тому, що ДеВо є Мислителем, йому ніхто не повірить, адже його можливий лиходій прикутий до інвалідного крісла. Минуле Мислителя розкриється за допомогою флешбеків. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) завершуватиме підготовку до весілля з Баррі, що відбудеться вже за тиждень.

Серія «Therefore I Am» («Тому я існую») вийде на екрани 22 листопада за українським часом.

9 листопада 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ральф Дібні (Хартлі Сойєр), він же Видовжена людина, виступає на передній план в 6 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Промо-ролик наступної серії показує, як Ральф, гуляючи з Барні (Грант Гастін), зупиняє озброєного грабіжника несподіваним способом, а Циско (Карлос Валдес) представляє прототип його супергеройського костюма. Також в Централ-Сіті з'являється мета-людина зі здатністю оживляти неживі предмети, якf нападає на колекціонерів артефактів, а Гаррі (Томас Кевена) просить Циско допомогти з визначенням особистості Мислителя (Ніл Сенділендс).

Серія «When Harry Met Harry...» («Коли Гаррі зустрів Гаррі...») вийде на екрани 15 листопада за українським часом. Через кілька серій Флеш возз'єднається з Зеленою стрілою (Стівен Амелл) та Супергьорл (Мелісса Бенойст) заради нового чотирьохсерійного кросоверу.

7 листопада 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW підготував новий епічний кросовер своїх чотирьох супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», і ось на нього перший погляд. Відео показує не багато, але об'єднує Зелену стрілу (Стівен Амелл), Флеша (Грант Гастін) й Білу канарку (Кейті Лотц) з Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Алекс Денверс (Кайлер Лі).

Кросовер під назвою «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада та завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

1 листопада 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нас очікують дві відв'язні вечірки в 5 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

У Централ-Сіті прибуває Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), щоб допомогти Айріс (Кендіс Паттон) та дівчатам відсвяткувати її дівич-вечір, а Баррі (Грант Гастін) разом з хлопцями і своїм майбутнім тестем Джо (Джессі Л. Мартін) відправляється гуляти всю ніч у свій парубочий вечір. Але обидві вечірки швидко виходять з-під контролю, коли до дівчат заявляється лиходій, який розпадається на частини, а Баррі знаходить спосіб напитися до такого стану, що починає розповідати незнайомим людям у барі, що він — Флеш.

Серія «Girls Night Out» («Дівич-вечір»), де також з'явиться Кеті Сакхофф в образі суперлиходійки Амунет Блек, вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

26 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 4 сезону серіалу «Флеш» команді Баррі Аллена (Грант Гастін) доведеться справлятися відразу з декількома проблемами одночасно. До них за допомогою звернеться корумпований коп Ральф Дібні (Хартлі Сойєр), який став мета-людиною, але не може контролювати свої здібності, тому розповзається в різні боки; а також на Землю-1 прибуває батько Циганки (Денні Трехо) і починає полювання на Циско (Карлос Валдес).

Серія «Elongated Journey Into Night» («Подовжена подорож в ніч»), яку зняв Томас Кевена, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

18 жовтня 2017,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Удача відвернеться від Баррі (Грант Гастін) і його команди в наступній серії «Флеша». У місті з'являється нова мета-людина з промовистим псевдонімом Небезпека (Hazard), і цій дівчині неймовірно щастить. Але чим більше удача посміхається їй, тим більше нещасть випадає на долю оточуючих, в тому числі і команди Флеша. Тим часом Гаррі Веллс (Томас Кевена) повертається на Землю-1 з повідомленням для Воллі (Кейнан Лонсдейл) від Джессі (Вайолетт Бін).

Прем'єра серії «Luck Be a Lady» («Щастя бути дівчиною») відбудеться 25 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) відправляються до сімейного психолога в новому промо-ролику серіалу «Флеш». Вони тепер працюють разом, але Баррі ще не прийшов до тями після повернення. Він скасовує тренування, напивається в барі і поводиться досить безвідповідально. В одній сцені він навіть буде танцювати в стилі Тома Круза з фільму «Ризикований бізнес». Айріс же намагається нагадати Баррі, що Флеш — це не він один, а ціла команда.

Друга серія 4 сезону «Флеша» вийде 18 жовтня за українським часом.

19 вересня 2017,  22:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному трейлері 4 сезону серіалу «Флеш» Айріс (Кендіс Паттон) намагається жити далі, як пообіцяла Баррі (Грант Гастін), коли він йшов в Силу Швидкості. Вона вважає, що він загинув, боячись сподіватися на його повернення, але Циско (Карлос Валдес) наполягає на тому, що Баррі посилає їм підказки з того місця, де застряг, і що вони повинні спробувати повернути свого Флеша, поки на Централ-сіті насувається нова загроза.

«Флеш» повертається 10 жовтня. Нові трейлери «Стріли», «Супергьорл» і «Легенд завтрашнього дня» дивіться тут.

13 вересня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш» показує повернення Баррі Аллена (Грант Гастін) з Сили Швидкості. Спершу Айріс (Кендіс Паттон), Циско (Карлос Валдес) та інші не тямлять себе від радості, але, здається, Баррі повернувся не зовсім тією людиною, якою був раніше. По-перше, він відпустив вуса і бороду. А по-друге, в його очах тепер люто іскряться блискавки.

Прем'єра 4 сезону «Флеша» відбудеться 10 жовтня. Новий трейлер «Супергьорл» дивіться тут.

23 липня 2017,  19:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фіналі 3 сезону «Флеша» Баррі (Грант Гастін) попрощався з друзями й рідними, відправившись в Силу Швидкості, щоб врятувати свій світ. Трейлер його наступного сезону показує, як Айріс (Кендіс Паттон) намагається бути сильною, втративши Баррі та вважаючи, що він вже не повернеться. Тим часом, на Централ-сіті нападає новий суперлиходій, схожий на самурая, проти якого виступають Циско (Карлос Валдес) та Кід Флеш (Кейнан Лонсдейл), а Кейтлін (Даніель Панабейкер) з'являється тут з крутою рушницею в руках.

Веселі фото касту з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається на екрани 10 жовтня.