Новини, в яких згадується Біллі Лурд

29 червня 2022,  20:06 | Новини фільмів

З'явився веселий трейлер романтичної комедії «Квиток до раю» («Ticket to Paradise»), який покаже епічне возз'єднання зірок трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Джорджа Клуні та Джулії Робертс.

Читати далі...
10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
7 листопада 2019,  19:32 | Новини серіалів

Нинішній сезон хітової горор-антології «Американська історія жахів» дійсно є найкоротшим в історії серіалу, що підтверджує вихід промо-ролика його заключної серії.

Опис серії каже, що табір «Редвуд» притягує загублену душу в пошуках заспокоєння. Але хто буде цією душею? У промо про те, щоб залишити минуле позаду і рухатися далі, говорить Брук (Емма Робертс), але також тут з'являється новий герой у втіленні Фінна Віттрока, якого шокують своїми дикими проханнями Монтана (Біллі Лурд) й Тревор (Меттью Моррісон). Цікаво, навіщо він завітав у цей проклятий табір?

Фінальна серія отримала назву «Final Girl» («Фінальна дівчина») і прибуде на екрани 14 листопада за українським часом. Її режисером став Джон Дж. Грей.

18 жовтня 2019,  16:15 | Новини серіалів

Над табором «Редвуд» встає сонечко і все перевертається з ніг на голову в 6 серії 9 сезону популярної серіальної антології жанру горор «Американська історія жахів».

У ювілейній 100 серії, яка так і називається «Episode 100» («100-а серія»), жахи ночі опиняються позаду і ті, хто вижив після кривавого протистояння з маніяками, повинні зіткнутися з наслідками свого вибору. У промо-ролику Річард Рамірес (Зек Вілла) вирішує влаштувати вечірку, а Монтана (Біллі Лурд) і Ксав'єр (Коді Ферн) стають парочкою божевільних серійних вбивць.

Режисером даної серії виступає Лоні Перістер, а її прем'єра відбудеться 24 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2019,  16:10 | Новини серіалів

В 5 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» ті, хто вижив, готуються до фінальної бійки з маніяками, коли в таборі «Редвуд» настають сутінки.

Промо-ролик показує, як серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) каже медсестрі Риті (Анджеліка Росс), що «темрява є всередині кожного, навіть всередині тебе», і тут нас чекають флешбеки з її минулого. Містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) бере за горло Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман); Брук (Емма Робертс) каже, що краще б вона сиділа вдома, і тут Монтана (Біллі Лурд) дає подрузі сильний ляпас, обіцяючи, що «скоро це все закінчиться». Тим часом Ксав'єр (Коді Ферн) дізнається, хто винен у тому, що його обличчя тепер ніколи не потрапить на обкладинку журналу.

Серія зі зловісною назвою «Red Dawn» («Червоний світанок»), яку зняла режисер Гвінет Гердер-Пейтон, вийде на телеекрани 17 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2019,  19:58 | Новини серіалів

Аеробіка це серйозно і не для позерів, нагадує нам бойова героїня Біллі Лурд в промо-ролику 4 серії 9 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів».

В промо-відео містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) наближається до Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман), яка втекла від нього багато років тому, щоб відправити її на той світ, але вона виглядає не дуже наляканою, не збирається тікати з табору і каже Тревору (Меттью Моррісон), що чує тільки дітей, чиє літо було зіпсовано. Тим часом від трагічної долі намагаються втекти Брук (Емма Робертс) і Ксав'єр (Коді Ферн), а ще один серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) влаштовує з містером Джинглсом поєдинок.

Серія отримала назву «Справжні вбивці» («True Killers»), її режисером є Дженніфер Лінч, а її прем'єра відбудеться 10 жовтня за українським часом.

27 вересня 2019,  18:52 | Новини серіалів

Тук. Тук. Тук. Маніяк містер Джинглс продовжує переслідувати працівників табору «Редвуд» в промо-ролику 3 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів», чиї події розвиваються влітку 1984 року.

Синопсис наступної серії каже, що «імітація це найкраща форма трагедії» і що «зізнаватися буває досить брудно». Промо-відео показує, як психопат містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) намагається вбити Ксав'єра (Коді Ферн), Тревора (Меттью Моррісон) і Монтану (Біллі Люрд), а вони ховаються від нього в одному з будиночків. Брук (Емма Робертс) біжить від маніяка через ліс, а у кінці промо Ксарьер і Тревор знаходять когось в ямі з кілками, і на їхнє наївне питання про те, що він там робить, людина нещасно відповідає: «Я помираю».

Прем'єра серії «Slashdance» («Слеш-танець»), яку зняла режисер Мері Вігмор, відбудеться 3 жовтня за українським часом.

20 вересня 2019,  22:39 | Новини серіалів

Розширений промо-ролик 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує кровожерливого маніяка, жорстокі вбивства, вусатого Метт'ю Моррісона й поцілунки Емми Робертс та Біллі Лурд.

Події нового сезону культового серіалу розвиваються влітку 1984 року в таборі «Редвуд», куди відправляються п'ятеро друзів з Лос-Анджелеса, щоб попрацювати там вожатими. Як раптом з психіатричної лікарні, що знаходиться неподалік, здійснює втечу особливо небезпечний маніяк на прізвисько містер Джинглс, який одержимий директором табору Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман). Але, як вона заявляє в даному промо-ролику, ніщо (в тому числі й серійні вбивці) не завадить їй відкрити табір вчасно.

Серія «Mr. Jingles» («Містер Джинглс»), яку зняв режисер Джон Дж. Грей, вийде 26 вересня за українським часом.

31 серпня 2019,  15:43 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», який показує улюблених акторів у літньому таборі, де починає полювання серійний вбивця.

Влітку 1984 року п'ять друзів тікають з Лос-Анджелеса, щоб працювати вожатими в таборі «Редвуд». Вони думають, що це буде весела пригода, але незабаром дізнаються тривожні новини про те, що з найближчої психіатричної лікарні втік особливо небезпечний маніяк містер Джінглс, який вирішує оселитися в таборі і влаштувати там бійню.

Прем'єра 9 сезону «Американської історії жахів», де зіграють Емма Робертс, Біллі Лурд, Леслі Ерін Гроссман, Коді Ферн, Анджеліка Росс, Джон Керролл Лінч та Метт'ю Моррісон, відбудеться 18 вересня.

16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Читати далі...
10 листопада 2018,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів» обіцяє епічну битву між добром і злом.

Корделія (Сара Полсон) повідомляє Меллорі (Біллі Лурд), Коко (Леслі Гроссман) та Медісон (Емма Робертс), що гряде фінальна битва, і Меллорі з жахом зазначає, що їм належить зробити неймовірне зупинити тисячу атомних бомб, — щоб врятувати планету. Корделія розповідає їм свій план, з яким Коко категорично не згодна; вона каже відьмам, що повинен бути інший спосіб зупинити Апокаліпсис. Тим часом Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) готується до свого сходження пліч-о-пліч зі своєю вірною послідовницею Міріам Мід (Кеті Бейтс). В кінці ролика Корделія драматично заявляє, що «для того, щоб врятувати світ, їм доведеться дивитися, як він згорить».

8 сезон «Американської історії жахів» завершиться серією «Apocalypse Then» («Апокаліпсис тоді»), яка вийде 15 листопада за українським часом. Серіал вже продовжено на 9 і 10 сезони.

27 вересня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відьми виступають проти антихриста в 4 серії 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів».

Флешбек покаже, як Медісон (Емма Робертс) працює в магазині одягу, де вперше зустрічає Майкла Ленгдона (Коуді Ферн). А в наш час в бункері Міртл (Френсіс Конрой) заявляє Майклу, що світ все ще можна врятувати, але він у це не вірить. Корделія (Сара Полсон) повертає до життя Коко (Леслі Гроссман), Дайну (Адіна Портер) і Меллорі (Біллі Лурд) і звертається до них по допомогу.

Серія «Could It be... Satan?» («Чи може він бути... Сатаною?») прибуде на екрани 4 жовтня за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

6 вересня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс, Джессіка Ленг, Таісса Фарміга та інші повертаються в тизер-трейлері 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів», чиї події будуть розгортатися в постапокаліптичному світі.

Нові серії об'єднають героїв «Будинку-вбивці» (1 сезон) і «Шабашу» (3 сезон), яких доля зведе разом після Апокаліпсису, що обрушився на планету. Каст серіалу очолюють незмінні Сара Полсон і Еван Пітерс, перша з яких у нових серіях зіграє одразу трьох героїнь. Тизер-трейлер показує, як Пітерс у компанії Леслі Гроссман і Джоан Коллінз летить на літаку, який починає падати, а також тут з'являються Кеті Бейтс, Біллі Лурд, Ділан МакДермотт та Френсіс Конрой.

Чекати на 8 сезон «Американської історії жахів» залишилося вже менше тижня. Його прем'єра відбудеться на американському телебаченні 12 вересня.