Новини, в яких згадується Андрій Джеджула

3 лютого 2020,  17:48 | Новини фільмів

Представляємо новий трейлер відвертої української комедії «Гола правда», в якому Дмитро Ступка та Андрій Джеджула проводять замагання з армреслінга. Як думаєте, хто з них переможе?

Новий фільм режисера Олександра Бєляка буде комедією для дорослих і покаже, як вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія (Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч в «мафію», хоч в «крокодила». Однак головна фішка клубу — «Детекторрум» з унікальним і надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Прем'єра фільму «Гола правда», де разом зі Ступкою та Джеджулою зіграють актриси Ксенія Мішина, Поліна Василина і Слава Камінська, відбудеться вже наступного тижня, 13 лютого.

29 січня 2020,  23:53 | Новини фільмів

Через два тижні в український прокат вийде комедія для дорослих з еротичним підтекстом «Гола правда», яку зняв режисер Олександр Бєляк. Дивимося її перший трейлер, в якому з'являються Дмитро Ступка, Ксенія Мішина і Слава Камінська.

Вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія (Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч в «мафію», хоч в «крокодила». Однак головна фішка клубу «Детекторрум» з унікальним та надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Також в комедії зіграють Андрій Джеджула і зірка хітового фільму «Скажене весілля» Поліна Василина. Прем'єра стрічки «Гола правда» відбудеться напередодні Дня св. Валентина, 13 лютого.

7 вересня 2015,  18:25 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У відеоролику актор та радіоведучий закликає підтримати українське кіно і запрошує на прем’єру фільму «Загублене місто», у якому виконав головну роль. Творчий показ відбудеться у Києві 24 вересня, а в широкому прокаті стрічка з’явиться з 1 жовтня.

Читати далі...