Новини, в яких згадується Грег Фрейзер

12 травня 2022,  23:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після провального запуску «Ліги справедливості» в останні роки студія Warner Bros. вирішила більше не намагатися наздогнати Marvel і Disney, а пустити свій кіновсесвіт DCEU у вільне плавання. Результатом цього експерименту став «Джокер», за якого Хоакін Фенікс отримав премію «Оскар» (це вдруге в історії актор був удостоєний настільки високої нагороди за роль суперлиходія з коміксів), і через пару років його стопами пішов новий сольний екшен про Темного лицаря «Бетмен», де Бена Аффлека дуже вдало замінили на Роберта Паттінсона, незважаючи на початковий скептицизм глядачів щодо зірки «Сутінків». І результат безперечно перевершив усі навіть найбільш оптимістичні очікування.

Читати далі...
10 травня 2022,  13:14 | Новини фільмів

Поки ми з великим нетерпінням чекаємо на прем'єру фільму «Бетмен», яка відбудеться в українських кінотеатрах, що відновлюють свою роботу, вже 12 травня, пропонуємо вам відправитися на знімальний майданчик цього кінокоміксу і побачити, як створювався найприбутковіший на сьогоднішній день фільм 2022 року.

Читати далі...
29 березня 2022,  18:01 | Нагороди та премії

Сила пустелі сповна проявила себе під час 94-ї церемонії нагородження премії «Оскар». Науково-фантастичний блокбастер Дені Вільньова «Дюна» хоча й не взяв головний «Оскар», проте став рекордсменом вечора за кількістю нагород.

Читати далі...
28 березня 2022,  04:54 | Нагороди та премії

У Голлівуді відбулася 94-а церемонія нагородження кінопремії «Оскар», і вже відомі усі її переможці. Лідером серед них виявилася наукова фантастика «Дюна» режисера Дені Вільньова, на рахунку якої аж 6 статуеток, але їй не вдалося забрати додому головний «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
25 вересня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Джейсона Момоа є великий досвід роботи над великими голлівудськими проектами, включаючи хітовий серіал «Гра престолів» та супергеройський екшен «Аквамен», і, на його думку, масштаби фантастики «Дюна» Дені Вільньова є ще більш грандіозними.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...