Новини серіалів, в яких згадується Біллі Ейхнер

30 жовтня 2018,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вам теж було мало Кобі Смолдерс у фільмі «Месники: Війна нескінченності», то спеціально для вас стримінговий сервіс Netflix готує 2 сезон свого комедійного серіалу з її участю «Друзі з коледжу».

«Друзі з коледжу» розповідають про возз'єднання давніх друзів, які знайомі з часів Гарварду і вже розміняли свій четвертий десяток. У них між собою дуже складні стосунки, і в тизер-трейлері 2 сезону Макс (Фред Севедж) після тренування говорить Феліксу (Біллі Айкнер), що не знає, навіщо запросив всю цю компанію на вечірку з приводу своєї заручин. Далі відео показує, що він не дарма переживав, оскільки вечірка швидко виходить з-під контролю.

Також у серіалі знімаються Кіген-Майкл Кі, Нат Факсон, Енні Перріс та Дже Су Парк.

Нові серії ситкому від Ніколаса Столлера і Франчески ДеБланко стануть доступні для перегляду на початку наступного року, 11 січня.

28 жовтня 2018,  00:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еван Пітерс та Біллі Айкнер носять жахливі зачіски в промо-ролику 8 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів».

Опис 8 серії свідчить, що «Майкл (Коуді Ферн) намагається знайти своє призначення, і кульмінацією цих пошуків стає смертельне протистояння». У промо-ролику він каже, що не знає, що йому робити, і хоча він і антихрист, йому ніхто не давав підручника з цієї справи. Після Майкл знаходить культ, який поклоняється Сатані, зустрічає двох дивних поплічників в особі персонажів Пітерса і Айкнера, а також стикається віч-на-віч з Корделією (Сара Полсон), яка говорить йому, що всі його союзники мертві, і що він провалив свою місію.

Нова серія «Американської історії жахів» отримала назву «Sojourn» («Тимчасове перебування») і вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.