Новини фільмів, в яких згадується Роб Джеймс-Колльер

1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:29 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий драматичний фрагмент очікуваного британського фільму «Абатство Даунтон», в якому у господарів і слуг виникає невеликий конфлікт.

Всі, хто дивився серіал «Абатство Даунтон», знають, що лакей Томас (Роберт Джеймс-Кольєр), незважаючи на свій шкідливий характер, довго і віддано працював на сім'ю Кроулі, щоб нарешті стати головним дворецьким в їхньому будинку. Але коли в абатство збираються приїхати король і королева Великої Британії, граф Грентем (Г'ю Бонневілль) та леді Мері (Мішель Докері) вирішують звернутися по допомогу до свого колишнього дворецького містера Карсона (Джим Картер). І Томас від цього не в захваті.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», прем'єра якого була перенесена на 28 листопада.

21 травня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері фільму «Абатство Даунтон», який був представлений годину тому, сім'ю Кроулі шокує звістка про те, що Даунтон збираються відвідати король і королева Великої Британії.

Читати далі...
29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

Читати далі...