Новини фільмів, в яких згадується Кара Делевінь

30 листопада 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Живи теперішнім моментом. Кінокомпанія Sony Pictures випустила на цифрових платформах свою нову мелодраму «Життя за рік» («Life in a Year»), головні ролі в якій виконують Кара Делевінь та Джейден Сміт.

Читати далі...
1 березня 2019,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Оповідь служниці» й лауреатка премії «Золотий глобус» Елізабет Мосс втілює панк-рокершу в трейлері музичної драми «Її запах».

Фільм «Її запах» («Her Smell») є історією Бекі Самсінг (Мосс). У 90-і вона була популярною рок-зіркою, яка збирала зі своїм гуртом стадіони, але коли її п'яні витівки зривають національний тур, вона змушена поглянути в обличчя свого минулого і знову знайти натхнення, яке привело її гурт до успіху.

Компанію Мосс у цій музичній історії складуть Ембер Герд, Кара Делевінь, Ден Стівенс, Агнесс Дейн та Ешлі Бенсон.

У світовий прокат картина Алекса Росса Перрі вийде у квітні.

7 червня 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер трилера «Лондонські поля» показує Ембер Герд повністю оголеною, а також в одній сцені з тепер уже колишнім чоловіком Джонні Деппом, де їх персонажі фліртують один з одним.

Читати далі...
4 квітня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший фрагмент кримінального трилера «Лондонські поля», де головну роль зіграла зірка майбутнього «Аквамена» Ембер Герд.

В екранізації роману Мартіна Еміса Герд втілює фатальну жінку Ніколу Сікс, яка живе з темним передчуттям, що її вб'ють. Вона заводить складні романи з трьома абсолютно різними чоловіками, один з яких, як вона впевнена, стане її вбивцею. У цьому фрагменті Нікола, одягнена в шикарну вечірню сукню, йде по безлюдній вулиці й сідає в машину до знайомої людини, яка її вбиває. Хто ж це міг бути?

Також у фільмі зіграли Тео Джеймс, Кара ДелевіньДжейсон Айзекс та Джонні Депп.

Прем'єра режисерського дебюту Метью Каллена, який раніше знімав кліпи співачок Кеті Перрі та Адель, неодноразово переносилася, але передбачається, що вона все-таки відбудеться пізніше в 2018 році.

29 березня 2017,  17:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибыл новый постер научной фантастики Люка Бессона «Валериан и город тысячи планет».

Читати далі...
4 серпня 2016,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нехай зірки «Загону самогубців» поки ще не добралися до України, але це не перешкодило київським шанувальникам DC провести в столиці масштабну прем'єру суперзлодійського екшену Девіда Ейра, в рамках якої українцям навіть вдалося поспілкуватися з його акторами.

Читати далі...
22 липня 2016,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Самый популярный англоязычный киноресурс IMDb подсчитал количество кликов на странички героев кино и сериалов в этом году и составил интригующий топ самых популярных персонажей.

Читати далі...
1 березня 2016,  15:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр из костюмированной мелодрамы «Тюльпанная лихорадка» представляет зрителю ее главных героев: супругов в исполнении Кристофа Вальца и Алисии Викандер.

Читати далі...
27 жовтня 2015,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім нового образу Джокера Джареда Лєто з прийдешнього «Загону самогубців» було представлено декілька нових кадрів крупним планом з Чаровницею Кари Делевінь.

Читати далі...
31 серпня 2015,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь окончания съемок суперзлодейского блокбастера «Отряд самоубийц» режиссер Дэвид Эйр поделился эпичной финальной фотографией с кастом и командой фильма.

На фото можно заметить практически всех основных актеров фильма, среди которых Марго РоббиКара ДелевиньСкотт ИствудДжай КортниУилл СмитЮэль Киннаман и Карен Фукухара.

Отсутствует там только Джаред Лето, который во время съемок, чтобы полностью сконцентрироваться на создании своего Джокера, оставался в стороне от закулисных похождений Отряда.

На прошлой неделе в честь окончания своего пребывания в образе суперзлодея Лето образал свои зеленые волосы. Надеемся, что он не поспешил, и в будущем не придется доснимать или переснимать какие-то сцены с его участием.

Звезды «Отряда» Робби и Делевинь в честь конца съемок обменялись настоящими татуировками в тату-салоне Харли Квин, который раньше посетили другие члены каста и режиссер. Так что тот тату-салон все-таки оказался самым настоящим.

«Отряд самоубийц» будет злодействовать на больших экранах с 4 августа 2016 года.

4 травня 2015,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Дэвид Эйр продолжает подогревать интерес к своему блокбастеру «Отряд самоубийц». Теперь он решил представить нам свою команду суперзлодеев DC Comics во всей красе.

Похоже, что суперзлодеи собрались вместе для фотографии на память, ведь им предстоит отправиться на миссию по искуплению своих грехов, с которой они могут и не вернуться.

Перед нами: Слипнот (Адам Бич), Капитан Бумеранг (Джай Кортни), Чаровница (Кара Делевинь), Катана (Карен Фукухара), Рик Флэг (Юэль Киннаман), Харли Квинн (Марго Робби), Дэдшот (Уилл Смит), Убийца Крок (Адевале Акинойе-Агбаже) и Эль Диабло (Джей Эрнандес).

На фотографии не хватает только Джокера Джареда Лето, но неделю назад Эйр уже представил этого злодея публике во всем его безумии.

Также за съемочной площадкой суперзлодейского блокбастера в Торонто продолжают активно следить папарацци. Благодаря их снимкам стало известно, что в фильме появится Скотт Иствуд, который по слухам должен сыграть Стива Тревора, любимого Чудо-женщины, и Бен Аффлек, который является новым Бэтменом.

Украинская премьера «Отряда самоубийц» состоится 4 августа 2016 года.