Оновлення, в яких згадується Мейсі Вільямс

9 листопада 2017,  19:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate поділилася новим трейлером майбутнього мультфільму від британської анімаційної студії Aardman Animations «Дикі предки».

Ця історія покаже зіткнення двох епох розвитку людства — печерних людей та більш прогресивних людей, які вже вже перейшли в Бронзову еру. Плем'я Дага (Едді Редмейн) завжди полювало на кроликів, але раптом в їх землі прийшов лорд Нут (Том Гіддлстон) зі своєю бронзовою зброєю і оголосив, що Кам'яному віку кінець. Даг вирушає досліджувати абсолютно новий для нього світ, де зустрічає дівчину на ім'я Гуна (Мейсі Вільямс) і бореться за порятунок свого племені.

Дивимося офіційний український трейлер «Дикі предки». У кіно мультфільм прибуде 22 лютого 2018 року.

16 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер фільму «Люди Ікс: Нові мутанти», наступного розділу франшизи «Люди Ікс».

Картина познайомить нас з новим поколінням мутантів, яких грають зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс, зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой, а також Чарлі ХітонДуже дивні справи»), Генрі Зага13 причин, чому») і Блю ХантПервородні»). Їх герої ще занадто молоді, щоб контролювати свої сили, тому їх замикають в таємній установі, що нагадує психлікарню з фільмів жахів, де вони повинні боротися зі своїми минулими гріхами і знайти сили, щоб себе звільнити.

В українські кінотеатри творіння Джоша Буна прибуде 12 квітня 2018 року.

13 жовтня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер нового розділу франшизи про мутантів «Люди Ікс: Нові мутанти» обіцяє нестандартний супергеройський фільм з домішкою трилера і горора.

Трейлер відправляє нас в моторошну лікарню для юних мутантів, які не можуть контролювати свої сили, і знайомить нас з п'ятіркою основних персонажів: Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Меджік (Аня Тейлор-Джой), Санспот (Генрі Зага), Міраж (Блю Хант) і Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон). Їх «лікуванням», яке в основному складається з небезпечних експериментів над цими підлітками, займається доктор Сесілія Рейс (Алісі Брага).

Українська прем'єра фільму Джоша Буна очікується 12 квітня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

8 вересня 2017,  01:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська кіностудія Aardman Animations поділилася повноцінним трейлером свого нового творіння «Первісна людина». Мультфільм розповість про пригоди печерної людини по імені Даг. Одного разу він опиняється в полоні у людей з Бронзової епохи на чолі з самозакоханим й жадібним Лордом Нутом, який хоче поневолити всіх печерних людей. Щоб врятувати своє плем'я, Даг заручається підтримкою дівчини Гуни і тікає з полону.

В українські кінотеатри «Перша людина», яку озвучили Едді Редмейн, Том Хіддлстон та Мейсі Вільямс, прибуде в лютому 2018 року.

14 серпня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Назва наступної серії «Гри престолів» поки тримається в таємниці, як і її синопсис, але до неї вже з'явилося розширене промо, яке обіцяє битву Джона Сноу (Кіт Герінгтон) з армією Короля ночі. Тут Берик Дондарріон (Річард Дормер) попереджає, що першим і останнім ворогом є смерть; Дейнеріс (Емілія Кларк) і Тіріон (Пітер Дінклейдж) серйозно переглядаються в Драконячому замку; а Арья (Мейсі Вільямс) питає у Санси (Софі Тернер), чого та боїться.

Передостання серія 7 сезону, яку зняв режисер фільму «Тор 2: Царство темряви» Алан Тейлор, вийде на екрани 21 серпня за українським часом.

1 серпня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику четвертої серії 7 сезону «Гри престолів» Серсея (Ліна Хіді) збирається взяти під контроль весь Вестерос і кожну людину в ньому, Дейнеріс (Емілія Кларк) заявляє Джону (Кіт Герінгтон), що наразі програє і вирішує піти ва-банк, Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) знаходить багато золота, а Арія (Мейсі Вільямс), схоже, повертається в Вінтерфелл. Невже Старки нарешті возз'єднаються в цьому сезоні?

Серія, яку зняв Метт Шекман, вийде на екрани 7 серпня за українським часом.

18 липня 2017,  00:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще приходите в себе від епічного початку 7 сезону «Гри престолів»? Далі серіал обіцяє не зменшувати обертів, як показує напружене промо його наступної серії, що отримала назву «Штормороджена». Дейнеріс (Емілія Кларк) повернулася в Вестерос, і звістка про це розлетілася по всьому Семи королівств. Тепер і Серсея (Ліна Хіді), і Джон (Кіт Герінгтон) повинні вирішити, що робити з новоприбулою претенденткою на Залізний трон. А поки вони вирішують, на Арью (Мейсі Вільямс) чекає захоплива зустріч з давнім другом.

Серія вийде на екрани 24 липня за українським часом.

16 березня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Едді Редмейн представляє в даному відео дебютний тизер-трейлер мультиплікаційного фільму «Перша людина», який створює відома британська кіностудія Aardman Animations, що зняла «Воллеса і Громіта: Прокляття кролика-перевертня» й «Баранчика Шона».

Разом з голосом Редмейна в мультфільмі можна буде почути голоси Тома Хіддлстона та Мейсі Вільямс.

13 січня 2017,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новою кінороботою зірки «Гри престолів» Мейсі Вільямс став науково-фантастичний екшен «iBoy». Він розповідає про простого тінейджера Тома, який після нещасного випадку прокидається в лікарні і виявляє, що в його голові застрягли шматочки смартфона, які дають йому незвичайні здібності. Головну роль тут виконав Білл Мілнер, який зіграв юного Магніто в «Людях Ікс: Перший клас», а Вільямс втілила дівчину, після зустрічі з якою й змінилося життя Тома.

Світова прем'єра фільму відбудеться 27 січня на Netflix.

23 листопада 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс поділилася в Твіттері першим трейлером своєї нової драми «Книга любові», якою вона «дуже пишається». У фільмі вона втілила бездомну дівчинку-тінейджера, яка разом з нещодавно овдовілим архітектором у втіленні Джейсона Судейкіса будує пліт, щоб перетнути Атлантичний океан.

Дружину головного героя зіграла Джессіка Біл, а її чоловік Джастін Тімберлейк виступив композитором кінокартини.

24 червня 2016,  10:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта частина документального серіалу про зйомки 6 сезону «Гри престолів» розповідає про повернення Пса (Рорі Макканн), створення Ріверрана, для якого був побудований справжній міст, успішних спробах Пітера Дінклейджа розрядити обстановку в кадрі і епічної гонитві Арьї, під час якої Мейсі Вільямс особисто виконувала трюки.

Іен МакШейн про свою участь в серіалі:

Я з групи людей, які більше не вірять в насильство. Тому, очевидно, я не протягну тут більше однієї серії.

23 квітня 2016,  19:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До премьеры 6 сезона «Игры престолов» остался лишь один день, и в ее предвкушении представляем вам новые кадры из первой серии, в том числе и раскрывающие нового кхала, с которым знакомится Дейенерис.

Читати далі...
25 лютого 2016,  10:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO презентовал целую коллекцию посмертных постеров с мертвыми и живыми героями «Игры престолов», намекая, что кто-то из живых не сможет пережить 6 сезон.

Читати далі...
15 серпня 2015,  14:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов 2-й трейлер до 9 сезону культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», в якому Пітер Капальді и Дженна Коулман повертаються в образах мандрівника у часі Доктора та його супутниці Клари Освальд, щоб знову відправитися в незабутні подорожі, побачити дивовижні світи та боротися з новими та вже добре знайомими монстрами.

В новому трейлері з'являється також зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс, у якої в 9 сезоні буде важлива роль.

Прем'єра 9 сезону «Доктора Хто» відбудеться 19 вересня.