Новини, в яких згадується Хойте Ван Хойтема

12 березня 2024,  13:02 | Нагороди та премії

Драматична стрічка режисера Крістофера Нолана «Оппенгеймер», що розповіла історію винайдення атомної бомби вченим Робертом Оппенгеймером, стала головним призером 96-ї церемонії кінопремії «Оскар».

Читати далі...
26 липня 2023,  17:26 | Новини фільмів

На честь прем'єри очікуваного фільму «Оппенгеймер». який зняв культовий режисер Крістофер Нолан, представляємо ексклюзивні 5 хвилин цього біографічного епіка за участю Кілліана Мерфі, Емілі Блант, Метта Деймона, Роберта Дауні мол. та інших відомих акторів Голлівуду та Великої Британії.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тенет»
Новий підриваючий мозок епік від Крістофера Нолана
26 серпня 2020,  22:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За свою вражаючу кар'єру один з головних режисерів Голлівуду, титан жанру наукова фантастика Крістофер Нолан, досліджував на великому екрані найбільш неймовірні наукові теорії. Він розкривав секрети ілюзіоністів у «Престижі», впроваджував небезпечні думки у сни у «Початку», подорожував крізь червоточину в часі в «Інтерстелларі»... Чим же він зібрався дивувати уми глядачів в своєму новому епіку із загадковою назвою «Тенет»? Інверсією часу. І, повірте, вона виявляється не менш захоплюючою, аніж подорожі крізь простір та час.

Читати далі...
Рецензія на фільм «До зірок»
Подорож на край Сонячної системи
19 вересня 2019,  03:17 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки NASA та Ілон Маск намагаються збагнути, як колонізувати Місяць і зробити готель у відкритому космосі (або чим вони там зараз займаються), Голлівуд продовжує мріяти про подорожі набагато далі. Наприклад, на Марс. Або на край Сонячної системи, куди вирушає відважний астронавт Рой МакБрайд, головний герой нової наукової фантастики «До зірок».

Читати далі...
5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
16 липня 2017,  03:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після «Трансформерів: Останній лицар» військовий екшен Крістофера Нолана «Дюнкерк» є другим фільмом цього року, знятим на камери IMAX, які одразу конвертують зображення в 3D. У його новій фічуретці Нолан, який вже неодноразово працював в цими камерами, та оператор Хойте Ван Хойтема, знімавший «Інтерстеллар», розповідають про створення цієї амбітної кінокартини й про те, як вони намагалися передати глядачеві відчуття віртуальної реальності без необхідності надягати шолом.

Фінальний український трейлер «Дюнкерка», чия прем'єра відбудеться 20 липня, дивіться тут. Ви вже можете придбати квитки на його сеанси на нашому сайті.