Новини кастінгу, в яких згадується Еббі Лі

2 березня 2016,  12:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стивен Кинг подтвердил, что в экранизации «Темной башни» сыграет Мэттью МакКонахи, и раскрыл, что ее главным героем станет Идрис Эльба.

Читати далі...
25 серпня 2015,  11:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Французская актриса Леа Сейду получила предложение исполнить главную женскую роль в «Гамбите» с Ченнингом Татумом.

Если переговоры пройдут успешно, то актриса воплотит на экране Белладонну Будро, друга детства и возлюбленную Реми Лебо, известного как Гамбит.

Ранее на эту роль также рассматривались Ребекка Фергюсон и Эбби Ли.

Режиссером «Гамбита» будет Руперт Уайатт, снявший «Восстание планеты обезьян». Сценарий к нему писал Джошуа Зитумер вместе с создателем комикса Крисом Клэрмонтом.

Татум не только сыграет главного героя в данном спин-оффе «Людей Икс», но и выступает одним из его продюсеров.

В ноябре Сейду можно будет увидеть в образе новой девушки Джеймса Бонда в «007: СПЕКТР», также она завершила работу над новой кинокартиной Ксавье Долана «Это всего лишь конец света».

«Гамбит» выйдет на большие экраны 7 октября 2016 года.

9 серпня 2015,  12:16 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Основними претендентками на роль Беладони Будро в «Гамбіті» з Чаннингом Татум є три актриси: Леа СейдуРебекка Фергюсон і Еббі Лі.

Разом з новиною про те, що Татум, нарешті, підписав контракт на зйомки в «Гамбіті», тиждень тому повідомлялося і те, що студія вже проводить проби з актрисами, які можуть скласти йому компанію в прийдешньому марвеловському екшені. Тоді стало відомо, що однією з претенденток на невідому роль є Сейду, але тепер конкуренцію їй складають зірка «Місії нездійсненної: Нація ізгоїв» Ребекка Фергюсон і Еббі Лі, яка зіграла одну з п'яти наречених в «Божевільному Максі: Дорога люті».

Героїню, яку вони можуть зіграти, звуть Беладона Будро, і в коміксах Ремі ЛеБо, пізніше відомий як Гамбіт, зустрічає її ще в дитинстві. Вони швидко стають друзями, але потім виявляється, що їх сім'ї належать до ворогуючих гильдій: Гільдії Злодіїв і Гільдії Асасинів. Далі їхня історія чимось нагадує «Ромео і Джульєтту», тільки з суперсилами. 

Коли вони виростають, батьки Ремі і Беладони організовують їх шлюб в надії, що це об'єднає дві Гільдії. Але незабаром після весілля на Гамбіта нападає брат його новоспеченої дружини і вони б'ються на смерть. Згодом Гамбіта виганяють, і він кидає Беладону.

Зрозуміло, будучи мутантом, Беладона має здатність проектувати себе і стріляти кулями плазми.

Неабияка особиста драма може розігратися в «Гамбіті», чи не так? Як ви думаєте, хто найкраще підійде на головну жіночу роль у цій історії?

Перш ніж ми зможемо побачити когось з перерахованих вище актрис в образі Беладони, Сейду з'явиться в «Спектрі» в ролі нової дівчини Бонда, Фергюсон – в мелодраматичному трилері «Незважаючи на падаючий сніг», а Еббі вже знялася в «Неоновому демоні» Ніколаса Віндінга Рефна.

Прем'єра «Гамбіту» призначена на 7 жовтня 2016 року.

7 лютого 2015,  13:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад нового проекту режисера Ніколаса Віндінга Рефна продовжує розширюватися. В його «Неоновому демоні» також зіграють Христина Хендрікс і Кіану Рівз.

Рефн вирішив знову попрацювати з Христиною Хендрікс, яка грала в його «Драйві». Але поки невідомо, кого вона й Кіану Рівз зіграють в «Неоновому демоні», хоррорі про починаючу модель, яка потрапляє у світ краси та розпаду. Роль цієї моделі виконує Ель Фаннінг.

Джена Мелоун («Голодні ігри: І спалахне полум'я»), модель Еббі Лі, яку можна буде побачити в «Божевільному Максі: Дорога люті» і Белла Хіткот («Похмурі тіні») з'являться в хоррорі швидше за все в образах моделей. Героїню Еббі Лі звуть Сара і вона є крутим лідером серед дівчат, за якою інші хочуть слідувати. Вона завистлива, емоційно нестійка і трохи не в собі, і в кінці кінців повинна показати свою маніакальну сутність. 

Продюсує проект Лене Берглум, що працювала над фільмами Рефна «Вальгалла: Сага про вікінга» і «Тільки Бог простить». І знову режисер буде співпрацювати з композитором Кліффом Мартінесом і монтажером Меттью Ньюманом.

Зйомки «Неонового демона» розпочнуться 30 березня в Лос-Анджелесі.