Новини серіалів, в яких згадується Софі Тернер

2 квітня 2022,  18:20 | Новини серіалів

Наступним проєктом лауреата премії «Оскар» Коліна Ферта стане загадковий міні-серіал «Сходи», першим трейлером якого поділилася нещодавно американська стримінгова платформа HBO Max.

Читати далі...
26 серпня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фіналі серіалу «Гра престолів» Санса Старк стала королевою Півночі, і тепер актриса Софі Тернер, яка її втілювала, може в будь-який момент відчути себе королевою, оскільки трон Вінтерфелла тепер знаходиться у неї вдома.

Читати далі...
18 квітня 2020,  22:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Софі Тернер і любите історії про боротьбу за виживання? Тоді новий серіал «Вижити», який виходить на стримінговій платформі Quibi, був знятий спеціально для вас.

Читати далі...
18 лютого 2020,  02:45 | Новини серіалів

Нова стримінгова платформа Quibi опублікувала тизер-трейлер драматичного серіалу «Вижити», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» та екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» Софі Тернер.

У тизер-трейлері багатосерійної драми з елементами трилера «Вижити» Тернер постає в образі Джейн, дівчини з серйозними душевними проблемами, яка вирішує відправитися в подорож. Її літак падає на віддалену засніжену гору і розбивається. Крім неї виживає ще один хлопець на ім'я Пол (Корі Гоукінс з фільму «Конг Острів черепа»), і разом вони вступають в боротьбу зі стихією та пробираються крізь дикі місця в пошуках їжі і безпечного укриття.

Прем'єра серіалу «Вижити» очікується у квітні.

7 грудня 2019,  15:22 | Новини серіалів

У мережі з'явився видалений фрагмент фінального сезону фентезійного серіалу «Гра престолів», який показує подвиг Тіріона і Санси.

Коли в 3 серії 8 сезону на Вінтерфелл напав Король Ночі, Білі блукачі та їхня армія мерців, Тіріон (Пітер Дінклейдж) і Санса (Софі Тернер) ховалися разом з жінками, дітьми та старими у підземеллях замку. Але живі мерці, також відомі як віхти, прорвали оборону і напали на них. У вирізаній сцені нам показують, як вони підбираються до Міссандеї (Наталі Еммануель) та Джиллі (Ханна Мюррей) з дитиною... На щастя, в руках у Тіріона і Санси виявляються кинджали з драконячого скла.

Раніше телеканал HBO повідомив, що приквел «Гри престолів» про предків Дейнеріс (Емілія Кларк) отримав назву «Дім дракона», і його події розвиватимуться за 300 років до Війни п'яти королів.

21 травня 2019,  02:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю на американському телебаченні вийшла фінальна серія мегапопулярного серіалу «Гра престолів», яка нарешті відповіла на головне питання: хто тепер буде правити Сім'ю королівствами?

Читати далі...
22 квітня 2019,  19:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дейнеріс говорить Джону, що мертві вже тут, в промо-ролику 3 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів».

Синопсис серії лаконічно повідомляє, що Король ночі та його армія мертвих прибули до Вінтерфеллу, і починається велика битва. Серія буде йти 1 годину 22 хвилини, тобто її можна порівняти з повнометражним фільмом. Її промо-ролик показує час перед битвою, коли Санса (Софі Тернер) та Арія (Мейсі Вільямс) стоять на стіні і спостерігають за наближенням ворожої армії мерців, а також показує кілька секунд битви за участю Джона (Кіт Герінгтон), Брієни (Гвендолін Крісті), Теона (Алфі Аллен) і дракона.

Режисером серії виступає Мігель Сапочнік, який зняв знамениту «Битву бастардів». Битву за Вінтерфелл ми побачимо 29 квітня за українським часом.

Російськомовна прем'єра 2 серії 8 сезону «Лицар Семи королівств» відбудеться каналі Fox Crime сьогодні, 22 квітня. о 22:00.

15 квітня 2019,  15:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув драматичний промо-ролик 2 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів», який показує, що в лавах союзників відбувається розкол напередодні битви.

Читати далі...
6 квітня 2019,  22:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO продовжує дражнити нас тизерами фінального сезону фентезі «Гра престолів», і його новий тизер-трейлер показує справжню зиму в родовому замку Старків Вінтерфеллі, де пройшла велика битва з білими ходоками.

Читати далі...
4 квітня 2019,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прем'єру фінального сезону фентезі «Гра престолів» прибуло багато колишніх акторів серіалу, включаючи Джека Глісона, який виконував роль жорстокого короля Джоффрі. І Софі Тернер була так щаслива його бачити, що навіть забула про свого нареченого Джо Джонаса.

Читати далі...
3 квітня 2019,  14:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри фінального сезону мегапопулярного фентезійного серіалу «Гра престолів» залишилося менше 2 тижнів, і його новий промо-ролик підігріває інтерес кадрами майбутньої битви об'єднаних сил Вестеросу з Королем ночі.

В 7 сезоні Джону (Кіт Герінгтон) вдалося переконати Дейнеріс (Емілія Кларк) в тому, що існує інша загроза, окрім Ланністеров, показавши їй армію Короля ночі, і тепер вони разом з армією Дейнеріс відправляються у Вінтерфелл. Там на раді перед північанами, в якій також бере участь Санса (Софі Тернер), Тіріон (Пітер Дінклейдж) заявляє, що вони повинні битися разом, інакше всі загинуть. У відео на кілька секунд з'являється Серсея (Ліна Гіді), але поки залишається загадкою, чи братиме вона участь у битві з мерцями, чи все-таки буде спостерігати здалеку.

Перша серія заключного сезону «Гри престолів» вийде на екрани 15 квітня за українським часом.

3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

Читати далі...
14 січня 2019,  12:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон, Санса та Арія Старки заглядають в своє майбутнє в новому тизер-трейлері 8 сезону знаменитого фентезі «Гра престолів», заснованого на серії романів американського письменника Джорджа Р.Р. Мартіна.

Читати далі...
7 січня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO поділився загальним трейлером своїх найбільш очікуваних серіалів 2019 року, і він показав перші відеоматеріали 8 сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...