Новини кастінгу, в яких згадується Кейт МакКіннон

11 листопада 2018,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Денні Бойл запросив у свій загадковий музичний проект зірку мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс і зірку фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас.

Читати далі...
20 березня 2017,  00:19 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дуже поганих матусь» Міла Куніс і зірка «Мисливців за привидами» Кейт Маккіннон ведуть переговори з приводу участі в комедії «Шпигун, що мене кинув» («The Spy Who Dumped Me»).

Читати далі...
28 січня 2015,  13:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Боротися з надприродним у перезапуску «Мисливців за привидами» будуть Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Леслі Джонс і Кейт МакКіннон.

Давно вже ходять чутки щодо того, хто претендує на роль жінок-мисливиць за привидами, і вже очікується, що МакКарті, Уіг, Джонс і МакКіннон ось-ось підпишуть контракти і влітку розпочнуться зйомки, які проходитимуть в Нью-Йорку.

Спочатку планувалося, що перезапускати франшизу, яка з'явилася на світ в 1980-х, буде режисер оригіналу Айвен Рейтман. До своїх ролей були вже готові повернутися Ден Ейкройд, Харольд Реміс і Ерні Хадсон, чекали тільки згоди Білла Мюррея. Але в лютому 2014 все змінилося, коли пішов з життя Харольд Реміс, який не тільки виконував роль одного з мисливців за привидами, а й був одним з сценаристів, що придумали цю історію.

В результаті кіностудія Sony вирішила підійти до нових «Мисливцям за привидами» з нового ракурсу. Режисерське крісло зайняв Пол Фіг, який зняв «Подружки нареченої» і «Озброєні та небезпечні» і вже працював з половиною квартету борців з надприродним: з МакКарті і Уіг. Джонс і МакКіннон більш відомі завдяки шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Прем'єра нових «Мисливців за привидами 3», сюжет яких поки не розголошується, призначена на 22 липня 2016 року.