Оновлення, в яких згадується Лілі Джеймс

14 лютого 2019,  11:29 | Оновлення

Вийшов трейлер «Вчора» фільму оскароносного режисера Денні Бойла, де весь світ забув, хто такі The Beatles.

Головний герой картини музикант Джек Малік (Хімеш Патель), який мріє прославитися. У нього нічого не виходить, поки весь світ за одну ніч загадковим чином не забуває пісні групи The Beatles.

Також у цій фентезійній комедії зіграють Лілі Джеймс, Ана де Армас, Кейт МакКіннон, Ламорн Морріс і співак Ед Ширан.

На українські екрани «Вчора» вийде 27 червня.

4 серпня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик фільму «На драйві» нехай і йде всього чверть хвилини, але наповнений екшеном під зав'язку. Це історія про молодого водія Бейбі (Енсел Елгорт), який змушений працювати на злочинного боса Дока (Кевін Спейсі), і під час одного з пограбувань він виявляє, що ця справа приречена на провал. Також у фільмі зіграли Лілі Джеймс, Джеймі Фокс, Джон Хемм, Джон Бернтал та Ейса Гонсалес.

Крутий відкриваючий епізод екшену Едгара Райта дивимося тут. Українська прем'єра фільму відбудеться 24 серпня.

13 липня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер байопіку про Вінстона Черчілля «Темні часи», де головну роль виконує Гері Олдман. У 1940 році Черчілль був не першим вибором Великобританії на пост прем'єр-міністра, але під час війни з Адольфом Гітлером він виявився найкращою людиною для того, щоб об'єднати націю в боротьбі за свою свободу. Компанію Олдману тут складають Лілі Джеймс, Бен Мендельсон, Крістін Скотт Томас та Стівен Діллейн.

В українські кінотеатри кінокартина Джо Райта, яку вже можна вважати однією з основних претенденток на «Оскар», вийде 25 січня 2018 року.

22 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український фрагмент екшену «На драйві», в якому крутий водій Енсел Елгорт працює на кримінального боса Кевіна Спейсі. За сюжетом головний герой Бейбі постійно голосно слухає музику в навушниках, щоб заглушити шум у вухах, який у нього з дитинства. Але це не заважає йому прекрасно чути співрозмовника, як показує дане відео.

В український прокат фільм Едгара Райта, де також зіграли Джеймі Фокс, Лілі Джеймс і Джон Бернтал, вийде 17 серпня. Він увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

2 червня 2017,  00:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому трейлері екшену Едгара Райта «На драйві» бандит Кевіна Спейсі повідомляє під крутий трек, що він збирається провернути велике пограбування банку, яке потім буде у всіх на вустах. Також відео не без причини хвалиться позитивними відгуками від критиків, адже фільм набрав 100% на сайті Rotten Tomatoes. Його називають «найстильнішою кінокартиною року», яка «використовує музику так, як ми використовуємо повітря».

«На драйві», де також зіграли Енсел Елгорт, Джеймі Фокс, Лілі Джеймс, Джон Хемм і Джон Бернтал, вже увійшов в нашу 20-ку гарячих кінокартин літа. В українські кінотеатри він примчиться в серпні.

26 травня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший фрагмент історичної драми «Виняток», події якої розвертаються під час Другої світової війни. Лілі Джеймс тут грає нову служницу в домі кайзера Вільгельма II, роль якого виконує володар «Оскара» Крістофер Пламмер. І під час подачі чаю він запитує у дівчини, якби вона командувала німецькою армією, чи окупувала б вона Голандію.

Трейлер дебютної кінокартини бродвейського режисера та 5-кратного номінанта на премію «Тоні» Давіда Лево, де також знявся Джай Кортні, дивіться тут.

6 травня 2017,  15:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Події історичної драми «Виняток» будуть розвиватися за часів Другої світової війни. Вона розповість про німецькому солдата (Джай Кортні), який намагається з'ясувати, впровадило чи Датське опір в будинок кайзера Вільгельма II (Крістофер Пламмер) шпигуна. Там він зустрічає молоду єврейську дівчину (Лілі Джеймс) і закохується в неї.

У світовий прокат кінокартина, чия прем'єра відбулася в минулому році на кінофестивалі в Торонто, вийде 2 червня.

12 квітня 2017,  02:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До нас примчав новий трейлер кримінального екшену «На драйві» від культового режисера Едгара Райта, де Енсел Елгорт грає хлопця з травмою слуху, який працює водієм на стрьомі у одного впливового бандита. Він вмикає музику в навушниках поголосніше й мчить вперед, але в цей раз йому та його спільникам не вдасться так просто втекти.

Український трейлер фільму, де також зіграли Джеймі Фокс, Кевін Спейсі, Лілі Джеймс, Джон Бернтал і Джон Хемм, дивіться тут.

12 березня 2017,  10:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Едгар Райт, творець фільмів «Зомбі на ім'я Шон» та «Скотт Пілігрим проти всіх», зняв кримінальний екшен «На драйві», де зібрав зоряний каст, що включає в себе Енсела Елгорта, Лілі Джеймс, Джеймі Фокса, Кевіна Спейсі, Джона Бернтала і Джона Хемма. Ви готові до цього? Тоді вирушайте з ними в божевільну поїздку в першому трейлері.

У світовий прокат кінокартина виходить 10 серпня.

20 листопада 2015,  13:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем новый взгляд на Элизабет Беннет и мистера Дарси, сражающихся с восставшими мертвецами на постере фильма «Гордость и предубеждение и зомби».

Читати далі...
7 жовтня 2015,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новая британская экранизация произведения Льва Толстого «Война и мир», которая будет мини-сериалом, обзавелась первым постером, показывающим, как будет выглядеть Наташа Ростова в исполнении Лили Джеймс, разрывающаяся между двумя огнями.

Читати далі...