Новини серіалів, в яких згадується Мелісса Бенойст

12 січня 2024,  17:46 | Новини серіалів

Цієї зими стримінгова платформа Netflix порадує шанувальників франшизи «Володарі всесвіту» новим мультсеріалом «Володарі всесвіту: Революція». І його головні герої будуть говорити голосами зірок серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
23 березня 2021,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився довгоочікуваним трейлером 6 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який показує, що Лекс Лютор став суперсильним і має намір стерти нашу героїню (та інших супергероїв) з лиця Землі.

Читати далі...
19 березня 2021,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри шостого і фінального сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» телеканал The CW вирішив порадувати нас кадрами його дебютної серії, яка була знята ще до пандемії COVID-19.

Читати далі...
17 листопада 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда «Супергьорл» знову у справі! Актриса Ніколь Мейнс повідомила про старт зйомок 6 сезону, поділившись в соціальних мережах епічною фотографією зі знімального майданчика разом зі ще трьома супергероями.

Читати далі...
23 вересня 2020,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році ми попрощалися з серіалом «Стріла», а в наступному свій супергеройський плащ повісить до шафи Супергьорл, як повідомив у вівторок канал The CW. Слідом за ним своєю заявою поділилася актриса Мелісса Бенойст.

Читати далі...
13 травня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 8 нових кадрів заключної серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», на яких Кара Денверс неодноразово посміхається, незважаючи на те, що Лекс Лютор збирається влаштувати кінець світу.

Читати далі...
11 травня 2020,  13:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Лекс Лютор знову збирається знищити світ в промо-ролику 19 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», яка завершить даний сезон. Але на його шляху стає довгоочікуваний союз.

Читати далі...
4 травня 2020,  21:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після цілого місяця карантину супергеройський серіал «Супергьорл» нарешті повернувся на телеекрани, і його наступна серія покаже реванш Кари та суперлиходія Рами Хана.

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
16 березня 2020,  15:03 | Новини серіалів

Промо-ролик 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» обіцяє нам показати Алекс в ролі Супергьорл з альтернативної реальності.

Алекс (Кайлер Лі) використовує контактні лінзи від Obsidian, щоб відправитися у віртуальний Нешнл-Сіті, де вона приміряє на себе абсолютно новий образ. Тим часом Келлі (Азі Тесфай) допомагає Вільяму (Стаз Нейр) в його розслідуванні діяльності Лекса (Джон Крайєр), а Кара (Мелісса Бенойст) повинна впоратися з важкими новинами.

Прем'єра серії «Alex in Wonderland» («Алекс в Країні чудес»), режисеркою якої стала Таунія МакКірнан, відбудеться 23 березня за українським часом.

5 березня 2020,  17:03 | Новини серіалів

Телеканал The CW поділився в мережі офіційним промо-роликом 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Кара Денверс пробує себе в ролі тілоохоронця. І вона від цієї нової роботи не в захваті.

Лекс Лютор (Джон Крайєр) дає Супергьорл (Мелісса Бенойст) завдання захистити Андрею (Джулі Гонсало) від антитехнологічного екстреміста, але його дволикий план йде далі за те, щоб просто зберегти Андреї життя. Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) робить крок вперед в проекті Non Nocere, і не без допомоги Лекса.

Дана серія так і називається «The Bodyguard» («Тілоохоронець»), і її прем'єра відбудеться у понеділок, 9 березня за українським часом.

25 лютого 2020,  14:41 | Новини серіалів

«Коли я відчуваю занепокоєння, мені хочеться щось вдарити». Дивимося крутий промо-ролик 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Лекс (Джон Крайєр) дає Супергьорл (Мелісса Бенойст) завдання захистити Андрею (Джулі Гонсало) від антитехнологічного екстреміста, але його дволикий план йде далі, ніж просто зберегти Андреї життя. Тим часом Лєна (Кеті МакГрат) робить крок вперед в проекті Non Nocere, і не без допомоги Лекса.

Серія під назвою «The Bodyguard» («Тілоохоронець») вийде на телеекрани 9 березня за українським часом. Тоді й дізнаємося, чи вдасться Люторам обійти Супергьорл.

17 лютого 2020,  17:02 | Новини серіалів

Кара Денверс проживає свою історію з самого початку в 100-й ювілейній серії серіалу «Супергьорл», чий промо-ролик дивіться нижче.

Містер Міксіспітлік (Томас Леннон) повертається з привабливою пропозицією для Супергьорл (Мелісса Бенойст) що коли вона зможе повернутися назад у часі і розповісти Лєні (Кеті МакГрат) свій секрет, випередивши Лекса (Джон Крайєр), чи змінить це щось? Переживаючи знову ключові моменти серіалу, Кара повинна вибрати, чи хоче вона змінити історію, щоб знову бути з Лєною подругами.

Серія, яку зняв режисер Джессі Варн, називається «It's a Super Life» («Це супержиття») і вийде на екрани 24 лютого за українським часом.

27 січня 2020,  14:39 | Новини серіалів

Супергеройський серіал «Супергьорл» заінтригував нас двухсерійною аркою і посеред неї вирішив відправитися на чергові канікули. Так що дивимося промо-ролик 12 серії 5 сезону і намагаємося розібратися, чим же закінчиться ця історія.

У минулій серії Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команда зіткнулася з послідовником Лялькаря, який є злим Вінном з іншого всесвіту, тому наш добрий Вінн (Джеремі Джордан) прибув з майбутнього, щоб допомогти зупинити свого жорстокого двійника. У 12 серії на нас також чекає екшен, але промо присвячено іншій події Вільям (Стаз Нейр) запрошує Кару на побачення, і кохання витає в повітрі.

Серію «Back from the Future: Part Two» («Назад з майбутнього: Частина друга») доведеться почекати. Її прем'єра відбудеться 17 лютого за українським часом.