Новини фільмів, в яких згадується Олександр Кобзар

25 червня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Офіційний постер повнометражної комедії «Скажені сусіди. Нові історії» розкриває її акторський склад, який очолює народний артист України Назар Задніпровський, він же зірка хітової трилогії «Скажене весілля».

Читати далі...
23 лютого 2021,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, яке ж скажене весілля без Олега Винника! Відомий український співак нагадує нам в новому промо-ролику, що вже в цей четвер, 25 лютого, на великі екрани виходить вибухова комедія «Скажене весілля 3».

Читати далі...
26 січня 2021,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто сумував за скаженими весіллям сімейки Середюків! Українська комедія «Скажене весілля 3», яку зняв Любомир Левицький, увірветься в кінотеатри рівно за місяць 25 лютого.

Читати далі...
14 серпня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер комедії «Скажене весілля 3» Юрій Горбунов поділився новими фотографіями зі зйомок, які розкривають, що в ній також повернеться Потап.

Читати далі...
6 серпня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові пережити ще одне скажене весілля з сім'єю Середюків? Тоді у нас чудова новина! Режисер Любомир Левицький приступив вчора до зйомок української комедії «Скажене весілля 3».

Читати далі...
6 лютого 2020,  19:51 | Новини фільмів

З'явився офіційний трейлер драматичної стрічки Сергія Чеботаренко «Пульс», в якій знялися відомі українські актори Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик та Ахтем Сеітаблаєв.

Юна українська легкоатлетка Оксана (Наталія Бабенко) живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

На великі екрани біографічна драма «Пульс», яка ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, вийде навесні, 19 березня.

29 жовтня 2019,  15:22 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер очікуваної української кінострічки «Віддана», яка є екранізацією відомого роману письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія». І його відверті сцени натякають на те, що рейтинг у фільму буде 18+.

Читати далі...
23 жовтня 2019,  16:13 | Новини фільмів

Василь Середюк не готовий до ще одного божевільного весілля в першому офіційному трейлері української комедії «Шалене весілля 2».

Читати далі...
18 липня 2019,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отець Євлампій (Потап) повертається в сиквелі «Скаженого весілля», і тепер асистувати йому буде хорист Кіндрат, роль якого виконає співак Олексій Завгородній, він же Позитив.

Українська комедія Влада Дикого «Скажене весілля 2» обіцяє потрясти директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський) весіллям ще однієї доньки. Звичайно, така подія не обійдеться без представників духовенства Євлампія і Кіндрата, які стають шокованими і щасливими від новини про чергове весілля. Адже це значно веселіше, аніж святити машини.

Дивіться також другий тизер комедії «Скажене весілля 2», який показує повернення не менш веселого сусіда Тараса (Олександр Кобзар). Прем'єра фільму відбудеться 25 грудня.

17 липня 2019,  15:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Василь сумує з приводу чергового весілля, його веселий сусід Тарас не може стримати своєї радості у другому тизері української комедії «Скажене весілля 2».

Через рік після подій «Скаженого весілля» директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський) чекає нове випробування — ще одна дочка зібралася заміж. За кого, нам поки не розкривають, але, судячи з реакції головного героя в даному тизері, він не в захваті від нового зятя. Зате сусід Тарас (Олександр Кобзар) тут радіє і танцує під хіт Олега Винника за двох.

В українські кінотеатри «Скажене весілля 2», режисером якого є Влад Дикий, увірветься перед Новим роком, 25 грудня.

16 квітня 2019,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до продовження одного божевільного весілля? Сиквел хітової української комедії «Скажене весілля» прибуде в кінотеатри наприкінці 2019 року.

Читати далі...
29 серпня 2018,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сусіди Тарас і Оксана сердечно запрошують глядачів у кіно в новому промо-ролику української комедії Влада Дикого «Шалене весілля».

«Шалене весілля» буде слідувати за директором районного краєзнавчого музею Василем Середюком (Назар Задніпровський), чия дочка Катя (Поліна Василина) приїжджає з Франції з нареченим Франсуа (Джиммі Воха-Воха). На свій подив Василь дізнається, що його бажаний європейський зять — афрофранцуз, і вирішує розладнати весілля. Але на шляху до здійснення його підступного плану стоїть справжне кохання, а воно, як відомо, здатне подолати будь-які перешкоди.

Роль сусіда Тараса з даного відео виконує зірка «Поводиря» Олександр Кобзар, а його жінку Оксану грає дружина Олександра Віра Кобзар.

Дивіться також повноцінний трейлер «Шалене весілля». У кіно з 4 жовтня.

7 жовтня 2014,  23:03 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Зірки українського шоу-бізнесу привітали творців фільму "Поводир" з великою подією - оскарівський комітет України вибрав історичну драму "Поводир" режисера Олеся Саніна для представлення України на 87-й премії "Оскар". 

У наш час будь-яка українська перемога - це ковток надії. У мене гордості повна «запазуха»! Пишаюся Саніним, пишаюся фільмом і з нетерпінням чекаю тих заповітних днів, коли весь світ зможе вдихнути творіння на нашій рідній мові. Дай Бог Олесеві тримати в руках статуетку, але в будь-якому випадку головну нагороду він вже отримав - гордість, любов і вдячність українського народу. Тримаю кулачки! 

Привітала режисера найспівочіша ведуча Ольга Цибульська

"Українського кінематографа не існує!" - Кричали овочі з акцентом звичайного Михалкова середньої смуги Расєї. Знаєте, я теж пам'ятаю, але тільки радянський. Так сталося, що Москва-столиця дала притулок у себе акторів, режисерів ще з часів СРСР, а тепер це Росія, а прописка і квартира в Москві зробили всіх цих людей росіянами. Треба виховувати потребу в кінематографі і він з'явиться. Розумієте? - Потреба! Попит - пропозиція, все просто. Олесь, тримаємо за тебе кулаки! Мистецтво - обличчя нації. Пора, панове, починати жити в своєму світі, своїй країні! 

Висловився співак Арсен Мірзоян

Читати далі...