Оновлення, в яких згадується Кіген-Майкл Кі

27 червня 2018,  18:58 | Оновлення

З'явився другий український трейлер фільму «Хижак», від режисера Шейна Блека за сценарієм Фреда Деккера. Ролі виконали Стерлінг К. Браун, Томас Джейн, Олівія Манн, Джейк Б'юзі, Кіген-Майкл Кі.

Читати далі...
5 жовтня 2017,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер майбутнього мультфільму від Sony Animation «Провідна зоря». Він збирається представити несподіваний погляд на історію народження Ісуса Христа, де головними героями будуть тварини — осел Бо (Стівен Ян), голуб Дейв (Кіген-Майкл Кі), овечка Рут (Ейді Брайант) та трійця веселих верблюдів Сайрус (Тайлер Перрі), Фелікс (Трейсі Морган) і Дебора (Опра Вінфрі).

Режисером мультфільму виступає Тімоті Рекарт, номінований на «Оскар» за короткометражку «Догори ногами». У світовий прокат «Провідна зоря» вийде в листопаді.

28 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в світовий прокат «Емоджі Муві» студія Sony Animation представила трейлер до свого наступного творіння для всієї родини — мультфільму «Зірка». Він покаже перше Різдво c нової точки зору. Головним героєм історії виступає маленький, але хоробрий ослик, який разом з іншими звірами, включаючи голуба, ягня і верблюдів, на яких їхали троє волхвів, стають неоспіваними героями під час народження Ісуса Христа.

Світова прем'єра мультфільму, який озвучують Опра Вінфрі, Крістін Ченоует, Кіген-Майкл Кі, Джина Родрігез, Стівен Ян та Крістофер Пламмер, відбудеться в листопаді.

27 червня 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Як я зустрів вашу маму» Кобі Смолдерс повертається в світ ситкомів з «Друзями з коледжу». Вона, Кіген-Майкл Кі, Енні Паріссе, Нат Факс, Фред Севедж і Джа В. Су грають у ньому шестеро друзів, які розміняли свій четвертий десяток, переживають невдачі і успіхи в особистому та професійному життях та намагаються впоратися зі своїми тісно переплетеними і складними відносинами.

Прем'єра серіалу від режисера комедій «В прольоті» і «Сусіди» Ніколаса Столлера відбудеться 14 липня на сайті Netflix.