Новини серіалів, в яких згадується Дженна Коулман

4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Читати далі...
7 червня 2022,  15:15 | Новини серіалів

Казково-готичний світ письменника Ніла Ґеймана оживає в новому трейлері фентезійного серіалу «Пісочний чоловік», прем'єра якого відбудеться 5 серпня на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
27 серпня 2019,  19:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту 8 сезону легендарного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» на українському телебаченні представляємо топ-10 кращих серій Дванадцятого Доктора.

Читати далі...
26 серпня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для українських шанувальників культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто»! Телеканал К1 покаже 8-10 сезони пригод легендарного мандрівника в просторі та часі.

Читати далі...
24 січня 2019,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Королева Вікторія дізнається тривожні новини з Європи у фрагменті 1 серії 3 сезону британської історичної драми «Вікторія».

Фрагмент розкриває, що королева Великої Британії Вікторія (Джена Коулман) знову перебуває в очікуванні дитини від принца Альберта (Том Г'юз) шостої з їх дев'яти дітей і продовжує виконувати свої королівські обов'язки, посвячуючи своїх видатних підданих в лицарі. Але після церемонії Альберт повідомляє королеві погані новини: французи скинули свого короля, а по всій Європі відбуваються революції проти монархів. Вікторія каже, що добре, що їх відокремлює від Європи Англійський канал, але Альберт не думає, що цього буде достатньо, оскільки «ідеї вміють плавати».

Прем'єра 3 сезону «Вікторії» відбулася 13 січня.

18 вересня 2018,  13:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Доктор Хто» і «Вікторія» Джена Коулман переживає жахливу трагедію в трейлері нового драматичного міні-серіалу «Плач», який зняла компанія BBC.

Зникнення маленької дитини в невеликому містечку в Австралії перетворює його життя молодих батьків Джоанни (Коулман) і Алістера (Івен Леслі) на суцільне випробування, поки вони намагаються впоратися з немислимою трагедією під цікавими поглядами громадськості і за зачиненими дверима свого спорожнілого будинку.

Прем'єра екранізації роману Хелен Фіцджеральд, який адаптувала сценарист Жаклін Перске і зняв режисер Глендін Айвін, відбудеться пізніше в 2018 році.

14 вересня 2015,  11:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два дня, 15 и 16 сентября, в кинотеатрах нескольких городов Украины будут проходить специальные показы двух последних серий 8 сезона и приквела к 9 сезону культового научно-фантастического сериала «Доктор Кто» в 3D.

Читати далі...
3 липня 2015,  11:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый официальный кадр из 9 сезона легендарного научно-фантастического сериала «Доктор Кто» с Питером Капальди, который также поделился своими впечатлениями о новых сериях и работе с новыми и старыми коллегами.

Новый сезон начнется двухчастевкой «The Magician's Apprentice» («Ученик волшебника») и «The Witch's Familiar» («Знакомый ведьмы»), сценарий к этим двум сериям написал шоураннер сериала Стивен Моффат, а их режиссером выступила Хетти Макдональд. До этого она сняла всего одну серию «Доктора Кто», но это один из самых его известных эпизодов – «Blink» («Не моргай»), где впервые появились Плачущие ангелы.

Капальди, исполняющий в сериале главную роль, 12-ю инкарнацию путешественника сквозь пространство и время по имени Доктор, немного приподнял завесу над тайной сюжета первых серий нового сезона:

Серии помещают Доктора в конфликт, который является центральным для его естества, а также них присутствуют скрытые трибьюты 1960-м годам и несколько воистину великолепных гостевых актеров.

О первом кадре актер сказал, что на нем мы видим Доктора как раз «перед тем, как он совершит ошибку, которая будет иметь катастрофические последствия.»

Сам же Доктор на протяжении 9 сезона «набросится на жизнь с возобновленной жаждой к приключениям», но также будет «бежать о чего-то, чего он сам еще не понимает.»

Вместе с Капальди в новом сезоне возвращается и Дженна Коулман, несмотря на то, что долгое время ходили слухи о ее уходе из сериала. Актер надеется, что Коулман не уйдет и после 9 сезона. Известно, что к ним в новых сериях точно присоединятся Мишель Гомес в образе Мисси, Джемма Редгрейв (Кейт Летбридж-Стюарт) и Ингрид Оливер (Осгуд).

Актрису «Игры престолов» Мэйси Уильямс, которая сыграет в нескольких сериях 9 сезона, Капальди описывает, как «острое, талантливое торнадо.» Во время съемок Мэйси научила его многим новым словам и молодежным выражениям.

Премьера 9 сезона «Доктор Кто» состоится этой осенью.

3 грудня 2014,  15:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Долгое время ходили слухи о том, что Дженна Коулман скоро покинет сериал «Доктор Кто». Но теперь поклонники могут вздохнуть с облегчением, поскольку актриса заявила, что передумала уходить из сериала и пока не оставит роль Клары Освальд, нынешней спутницы Доктора.

Ожидалось, что грядущий рождественский выпуск «Доктора Кто», в чьем названии «Последнее Рождество» все заметили намек на прощание с Кларой, станет для Дженны Коулман последним в этом сериале. Еще в августе появилась информация о том, что скоро Доктору может понадобиться новый спутник. Теперь же создателям приходится переписывать первую часть 9 сезона, придумывая продолжение приключений Клары. Но главного сценариста и выдумщика Стивена Моффата такой поворот событий очень порадовал, поскольку у Коулман отличная экранная химия с теперешним исполнителем роли Доктора Питером Капальди.

Впервые в «Докторе Кто» Клара Освальд в исполнении Коулман появилась в первой серии 7 сезона, вышедшей 1 сентября 2012 года. Постоянной же спутницей 11-го Доктора Клара стала несколько серий спустя, получив прозвище «Невозможная девушка», а потом продолжила путешествовать в «ТАРДИС» и с его 12-й инкарнацией.

Рождественский спецвыпуск расскажет о том, как Доктор и Клара оказались в ловушке на арктической базе, где они подвергаются атаке ужасных созданий и в этой борьбе объединяют свои силы с самим Санта-Клаусом.

«Последнее Рождество», где главные роли продолжат играть Капальди и Коулман, а Санту воплотит Ник Фрост, выйдет 25 декабря.

25 листопада 2014,  15:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Традиційний різдвяний випуск «Доктора Хто» цього року знову може бути з присмаком сліз. Назва серії «Останнє Різдво» хоча звучить і святково, але наштовхує на думку, що глядачеві доведеться з кимось попрощатися.

Чутки про те, що Дженна Коулман, яка втілює супутницю Доктора Клару Освальд з 2012 року, скоро покине серіал, поширюються ще з початку показу 8 сезону. І якщо спершу їх заперечили, тепер же просто не підтверджують, залишаючи фанів мучитися в здогадках і готуватися до прощання з черговим персонажем. А назва нової серії лише підлило масла у вогонь.

Напружені відносини Клари і Доктора, що завершилися їх неясним розставанням у фіналі 8 сезону, не тільки дозволили краще розкрити персонажів і показати їх з несподіваних сторін, а й змусили Клару вибирати між подорожами з Володарем Часу і своїм особистим життям на Землі. Незважаючи на те, що вона так і не змогла зробити остаточний вибір, трагічний поворот сюжету у фіналі багато чого змінив.

Крім Доктора і Клари, в «Останньому Різдві» з'явиться сам Санта, якого грає британський комік Нік Фрост. Його камео у святковому образі глядачі змогли побачити в кінці останньої серії.

Раніше в цьому місяці головний сценарист і продюсер серіалу Стівен Моффат повідомив, що хоча Пітер Капальді, виконуючий роль 12-го Доктора, точно з'явиться в 9 сезоні, підтвердження від Дженни Коулман все ще немає.

«Останнє Різдво» вийде традиційно 25 грудня. Сподіваємося, що до того часу ми вже дізнаємося точно, чи залишиться Клара подорожувати в «ТАРДІС».