Оновлення, в яких згадується Юрій Горбунов

8 грудня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний український промо-ролик мультфільму «Фердинанд», в якому головний герой — добродушний бик на ім'я Фердинанд — катається з друзями на скутері.

Фердинанд звик до тихого життя на фермі, але одного разу його, переплутавши з бойовим биком, відправляють на кориду, де змушують битися, що абсолютно не властиво його натурі. Тому бик разом з новими друзями — козою Люпе (Кейт МакКіннон) і тріо їжачків Уною (Джина Родрігез), Досом (Давид Діггс) і Кватро (Габріель Іглесіас) — вирішує втекти звідти й повернутися додому. В оригіналі Фердинанда озвучує американський рестлер Джон Сіна, а в українському варіанті він заговорить голосом заслуженого артиста України Юрія Горбунова.

В кінотеатри «Фердинанд» увірветься 21 грудня.

6 січня 2017,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український телеведучий та актор Юрій Горбунов в промо-ролику мультфільму «Співай» запрошує вас подивитися цю анімаційну комедію, де він дублював головного героя коалу Бастера Муна, який влаштував грандіозний конкурс пісенних талантів серед звірів. В оригіналі Бастер говорить голосом Меттью МакКонахі.

Нашу рецензію на мультфільм від творців «Нікчемного я» та «Посіпак» читайте тут.

11 грудня 2016,  18:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З 29 грудня в кінотеатрах України стартує показ мультфільму «Співай!», героїв якого в оригіналі озвучили зірки американського кіно: Меттью Макконахі, Різ Візерспун, Скарлетт Йоханссон, Терон Еджертон та інші.

Українські прокатники вирішили теж не відставати і залучити до озвучки мультфільму своїх зірок – Юрія Горбунова, Анну Добриднєву, Женю Галича і Дмитра Монатіка. Пропонуємо переглянути фотографії з української озвучення мультфільму: