Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Петер МюгіндPeter Mygind

Петер Мюгінд / Peter Mygind
Народився 28 серпня 1963; Фредериксберг, Данія
Зріст: 192 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Петера Мюгінда

Mein Altweibersommer (2020) ... Arne
Щасливого Різдва (2019) ... The Dane aka «Boy»
Той, хто вбиває - В'язень пітьми (2019) ... Møller Thomsen «MT»
Das Joshua-Profil (2018) ... James Edward
Поки я живу (2018) ... Meisner
Private Banking (2017) ... Asmund Birger
Мої африканські пригоди (2013) ... Erik Lund
Kufferten (2012) ... Officeren
Мої племінники одні вдома (2012) ... Erik Lund
Мої племінники в Ютландії (2010) ... Onkel
Відео з участю Петера Мюгінда

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Петера Мюгінда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Петера Мюгінда

Написати коментар...
Написати коментар...