Новини, в яких згадується Мегалін Ечіканвоке

18 липня 2019,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Ідеальний голос» Бріттані Сноу очолила акторський склад нового драматичного серіалу від американського телеканалу FOX «Майже сім'я».

«Майже сім'я» розповість історію незвичайної сім'ї, яка формується під час дивних обставин. Життя Джулії (Бріттані Сноу), яка завжди була єдиною дитиною в родині, перевертається, коли вона дізнається, що її батько Леон (Тімоті Гаттон), успішний лікар з лікування безпліддя, використовував власну сперму для запліднення яйцеклітин і став батьком сотні дітей, включаючи двох нових сестер Джулії Роксі (Емілі Осмент) та Іди (Мегалін Ечіканвоке). Тепер трьом молодим і зовсім чужим одна одній жінкам доведеться прийняти нову реальність і спробувати стати справжніми сестрами, поки їхня сім'я продовжує розширюватися.

Прем'єра серіалу «Майже сім'я» від сценариста Енні ВайзманВідчайдушні домогосподарки», «Передмістя») і продюсера Джейсона КатімсаБатьки», «Вогні нічної п'ятниці») відбудеться восени, 2 жовтня.

4 квітня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джуманджі: Поклик джунглів» Кевін Харт виконує головну роль у комедійному фільмі «Вечірня школа» («Night School»).

Базуючись на історії авторства Харта, комедія слідує за групою невдах, яких змушують відвідувати вечірню школу, щоб вони здали іспит GED (американський аналог ЗНО) та отримали атестат про завершення старшої школи. Харт грає успішного продавця грилів, чиє минуле місце роботи буквально злітає в повітря, і тепер йому потрібен атестат, щоб знайти добре оплачувану роботу.

Компанію Харту у «Вечірній школі» складають Тіффані ХеддішУльотні дівчатка», «Кіану»), Мегалін Ечіканвоке24 години», «Віксен»), Таран КіллемСуботнім вечором в прямому ефірі») та Бен ШварцОбитель брехні», «Парки і зони відпочинку»).

У світовий прокат нова картина Малкольма Д. Лі, відомого завдяки комедіям «Таємний брат» та «Ульотні дівчатка», вийде цієї осені.

26 липня 2016,  23:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з трейлерами до нових сезонів супергеройських серіалів каналу The CW був представлений також перший фрагмент з 2 сезону мультсеріалу «Віксен», який існує в тому ж всесвіті. Тут боротися з новим лиходієм Людиною погоди головній героїні (Мегалін Ечіканвоке) допомагають Флеш (Грант Гастін) і Вогняний шторм (Франц Драмех) з «Легенд завтрашнього дня».

24 червня 2016,  13:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

«Легенды завтрашнего дня» нашли свою новую Виксен в лице актрисы «Древних» Мэйси Ричардсон-Селлерс.

Читати далі...