Біографія Ріка Дженеста

Повне ім'я: Рик Дженест (Rick Genest)
Народився 7 серпня 1985; Шатоге, Квебек, Канада
Пішов з життя 1 серпня 2018 ; Монреаль, Канада
Зріст: 178 см

Біографія Ріка Дженеста

Рік Дженест – канадська модель з Монреаля, більше відомий як Хлопець-Зомбі (Zombie Boy) через тату, що зображують скелет людини.

5 березня 2010 року на Facebook була створена фан-сторінка, присвячена Ріку та його татуюванням, тату Рік почав набивати з 15 років. Незабаром на цю сторінку підписалися 927 117 користувача (станом на 3 серпня 2018 року) що в кінцевому підсумку призвело до того, що його помітив модний директор Леді Гаги Нікола Формічетті.

Виходець з Канади, він відомий своїми татуюваннями у вигляді скелета. Він двічі потрапив до Книги рекордів Гіннесса як людина з найбільшою кількістю татуювань кісток на тілі – 139, і з найбільшою кількістю татуювань комах – 176. У віці 15 років йому довелося пройти операцію з видалення пухлини головного мозку, звідси і походження його прізвиська «зомбі-хлопчик».

19 січня 2011 року Дженест прорекламував кілька костюмів нової чоловічої колекції осінь-зима від MUGLER, це сталося вже після того, як його помітив Формічетті. Після цього Нікола попросив Леді Гагу, щоб вона взяла його на показ модного чоловічого одягу, що з самого початку не було заплановано. Показ супроводжувався відео, знятим Маріано Віванко, у якому був показаний Рік.

Також Рік знявся у кліпі Леді Гаги «Born This Way», у якому на обличчі співачки були намальовані такі ж тату, що зображують скелет людини, що і у Ріка.

Імовірно наклав руки 1 серпня 2018 року в Монреалі.