Новини, в яких згадується Ден Фоглер

28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
11 квітня 2022,  18:26 | Новини фільмів

Школа чарів і чаклунства Гоґвортс завжди була найказковішою локацією світу, який створила письменниця Дж.К. Ролінґ, і, на щастя, ми знову пройдемося її коридорами в наступному фільмі франшизи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», як обіцяє його нова фічуретка.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
26 листопада 2020,  20:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після звільнення Джонні Деппа з поста головного лиходія франшизи-приквела Поттеріани «Фантастичні звірі і де їх шукати» з'явилася інформація, що студія Warner Bros. вирішила віддати цю роль в руки Мадса Міккельсена. І тепер вона підтверджена офіційно.

Читати далі...
23 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Редмейн повідомив, що знімальний процес фентезі Девіда Єйтса «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» стартував два тижні тому, і розповів про роботу над фільмом в умовах світової пандемії COVID-19.

Читати далі...
25 липня 2019,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійна франшиза Дж.К. Роулінг «Фантастичні звірі і де їх шукати» продовжить подорожувати разом з Ньютом Скамандером по всьому світу, і в третьому фільмі він вирушить до Бразилії.

Читати далі...
19 листопада 2018,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» створений в більш позитивному ключі, ніж його інші промо-відео, і робить акцент на возз'єднанні давніх друзів.

У других «Фантастичних звірях» Албус Дамблдор (Джуд Лоу) відправляє свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) на пошуки темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), і в цій небезпечній пригоді компанію йому складуть друзі з Америки Тіна Голдштейн (Кетрін Вотерстон), Якоб Ковальські (Ден Фоглер) і Квіні Голдштейн (Елісон Судол), останні з яких виглядають в данному ТБ-ролику дуже щасливими під час зустрічі з Ньютом.

Читайте нашу рецензію на фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», яке ви вже можете подивитися в кінотеатрах України.

Купуйте квитки на сеанси на «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

17 листопада 2018,  16:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пекар Якоб Ковальські знайомиться з легендарним алхіміком Ніколасом Фламелем у фрагменті сімейного фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
15 листопада 2018,  02:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два роки після тріумфального повернення світу чарів і чаклунства Дж.К. Роулінг у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати» на екрани виходить його сиквел «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», де магозоологу Ньюту Скамандеру та його друзям доведеться зіткнутися з найнебезпечнішим чарівником свого часу – Ґелертом Ґріндельвальдом, а на глядача чекають нові небезпечні пригоди, боротьба добра зі злом, поїздка у Францію і повернення в улюблену всіма школу Гоґвортс, про лист з якої досі мріють мільйони дорослих і дітей по всьому світу.

Читати далі...
13 листопада 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Гоґвортсом? Свіжий ТБ-ролик фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» показує кілька нових сцен в легендарній школі чарів і чаклунства.

Понад століття між магами і людьми панував мир, але темний чарівник Ґелерт Ґріндельвальд (Джонні Депп) тікає з-під варти і вирішує почати війну з людством. Щоб його зупинити, Албус Дамблдор (Джуд Лоу) просить свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) відправитися на пошуки Ґріндельвальда в Париж. Допомагати йому в цій непростій і небезпечній справі будуть його старі друзі Тіна (Кетрін Вотерстон), Якоб (Ден Фоглер) і Квіні (Елісон Судол).

Дивіться також закулісне відео «Фантастичних звірів 2», в якому молодий Дамблдор розкриває деякі свої секрети.

Допрем'єрні покази фільму Девіда Йєйтса відбудуться у середу, 14 листопада, а в широкий український прокат він вийде у четвер, 15 листопада.

7 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася двома ексклюзивними ТБ-роликами фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», які створені спеціально для українського глядача.

Читати далі...
1 листопада 2018,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив японський трейлер фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який показує більше нових моментів з Ньютом, Дамблдором, Тіною, Ґріндельвальдом і чарівними істотами.

Після подій перших «Фантастичних звірів» магозоолог Ньют Скамандер (Едді Редмейн) повернувся до рідної Великої Британії, де випустив свій знаменитий довідник. Але незабаром з ним зв'язується професор Гоґвортсу Албус Дамблдор (Джуд Лоу) і відправляє його на пошуки темного чарівника-втікача Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), який хоче розв'язати війну з людьми. Для цього Ньют возз'єднується зі своїми американськими друзями Тіною (Кетрін Вотерстон), Якобом (Ден Фоглер) та Квіні (Елісон Судол), моменти зустрічі з якими показує даний трейлер.

Дивіться також перший фрагмент «Фантастичних звірів 2», в якому Ґріндельвальд виголошує свою промову. У кіно з 15 листопада.