Новини зіри, в яких згадується Гейлі Стайнфелд

7 серпня 2022,  15:16 | Новини зірок

Номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд вирішила нагадати всім про те, що в нас залишився ще цілий місяць літа, поділившись зі світом своєю новою піснею «Coast», що з англійської перекладається як «Узбережжя».

Читати далі...
2 вересня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастичного екшену «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд поділилася в соцмережах веселою фотографією, зробленою під час свого тренування в домашньому спортзалі, і шанувальники припускають, що вона почала готуватися до ролі в супергеройському серіалі «Соколине око».

Читати далі...
18 грудня 2017,  15:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня номінантка на премію «Оскар» Хейлі Стайнфелд наживо виконала свій новий сингл «Let Me Go» разом з Алессо.

Стайнфелд, якій минулого понеділка виповнився 21 рік, вперше заспівала у фільмі «Ідеальний голос 2» і з тих пір вирішила розвивати свою музичну кар'єру, про що розповіла ведучому Джиммі Феллону під час інтерв'ю. Актриса також розповіла, що зустріла свого музичного продюсера Райана Теддера з групи OneRepublic за лаштунками цього шоу, і їх співпраця виявилася дуже плідною: на рахунку починаючої співачки вже є кілька платинових синглів.

На цьому тижні в світовий прокат виходить «Ідеальний голос 3», де повертається героїня Стайнфелд, а в наступному році актрису можна буде побачити в блокбастері «Бамблбі».