Оновлення, в яких згадується Гейлі Стайнфелд

4 грудня 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася новим трейлером картини «Ідеальний голос 3», де «Барденські Белли» співають різдвяну пісню про себе.

У заключній частині музично-комедійної франшизи дівчата з відомого акапельного колективу, які виграли світовий чемпіонат, дізнаються, що у них не так багато варіантів використати свої вокальні навички в житті після коледжу. Але коли у них з'являється шанс возз'єднатися для міжнародного туру в підтримку солдат «USO», ця група крутих ботанок відправляється в нову пригоду, щоб в останній раз створити разом музику і, також разом, прийняти кілька сумнівних рішень.

«Белл» знову втілять Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Хейлі Стайнфелд, Анна Кемп і Ребел Вілсон. У світовий прокат «Ідеальний голос 3» виходить 20 грудня.

27 листопада 2017,  14:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося музичний фрагмент музичної комедії «Ідеальний голос 3», в якому Барденські Белли в особі Анни Кендрік, Бріттані Сноу, Хейлі Стайнфелд, Анни Кемп і Ребел Вілсон прибувають на репетицію концерту для військових, де зустрічають інші групи.

Решта груп виступають з музичними інструментами, а не а капела, тому не сприймають дівчат всерйоз. На що Белли викликають їх на riff-off (риф-офф), тобто на невеликій співочий батл, в рамках якого героїні виконують «Get the Party Started», «Shut Up and Dance», «Ignition» і «Let Me Ride». А Рубі Роуз зі своєю групою та іншими колективами, піднявшись на сцену, відповідає їм піснями «Wake Me Up» і «Zombie». Хто був крутішим? Голосуйте в коментарях.

У світовий прокат фільм Тріш Сі виходить 20 грудня, але все ще невідомо, чи вийде він в Україні.

25 вересня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Запальні «Барденські Белли» повертаються для свого прощального туру в новому трейлері фільму «Ідеальний голос 3». Цього разу Бека (Анна Кендрік), Хлоя (Бріттані Сноу), Обрі (Анна Кемп), Товстуха Емі (Ребел Вілсон) та Емілі (Хейлі Стайнфелд) зійдуться в протистоянні з професійними музичними групами під час концерту для військових, де Беці зроблять пропозицію почати сольну кар'єру. Схоже, тепер шляхи героїнь розійдуться по-справжньому, тому вони дуже стараються зробити свій останній виступ незабутнім й при цьому не розридатися.

Три десятка нових кадрів «Ідеального голосу 3» ви знайдете в нашій галереї. У світовий прокат фільм виходить в грудні, чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

25 червня 2017,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув очікуваний трейлер музичної комедії «Ідеальний голос 3», яка покаже, як склалося життя акапельного колективу «Барденські Белли» після випуску з коледжу. Дівчата, яких грають Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Ребел Вілсон, Хейлі Стайнфелд і Анна Кемп, розбрелися шукати своє покликання в житті, і коли життя дало їм знатного стусана під зад, вони вирішили возз'єднатися й відправитися в тур для військових, де їх чекають нові суперники в особі колективу Рубі Роуз та нові випробування.

У світовий прокат фільм Тріш Сі вийде 21 грудня. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

24 червня 2017,  02:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Бріттані Сноу оголосила про початок 6-місячної промо-кампанії музичної комедії «Ідеальний голос 3», поділившись в Твіттері тизером її першого трейлера. Тут вона знову заспіває разом з Анною Кендрік, Ребел Вілсон, Хейлі Стайнфелд та Анною Кемп, і хоча відео дуже коротке й картинка в ньому блимає, воно підтверджує, що в своєму третьому фільмі «Барденські белли» відправляться в тур для військових.

Трейлер вийде в цю суботу, а поки дивимося яскраве закулісне відео, що показує, наскільки весело проходили зйомки.

18 червня 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зворушливе закулісне відео музичної комедії «Ідеальний голос 3» показує найяскравіші моменти зі зйомок, які недавно завершилися. У ньому співають, танцюють, обіймаються і просто радіють Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Ребел Вілсон, Анна Кемп та Хейлі Стайнфелд, які втілюють у фільмі відомий акапельний колектив «Барденські Белли». Режисером комедії виступила Тріш Сі.

Відео повідомляє, що в понеділок на нас чекає особливе оголошення. Швидше за все воно буде стосуватися виходу дебютного трейлера.

15 грудня 2016,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий нецензурний та кумедний трейлер комедії про дівчину-тінейджера «Майже сімнадцять», за головну роль в якій Хейлі Стайнфелд отримала номінацію на «Золотий глобус». Повний список номінантів ви знайдете тут.

Компанію їй в цьому фільмі, який зарубіжні критики порівнюють з такою підліткової класикою, як «Безглузді» й «Паскудні дівчиська», склали Хейлі Лу Річардсон, Блейк Дженнер та Вуді Харрельсон.