Новини фільмів, в яких згадується Гейлі Стайнфелд

19 червня 2023,  06:04 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» знайомить глядачів з багатьма цікавими Людьми-павуками з різних всесвітів, і одного з них озвучує актор Каран Соні, відомий за блокбастерами «Дедпул» та «Дедпул 2».

Читати далі...
13 червня 2023,  23:10 | Новини фільмів

Готові до незабутнього польоту між хмарочосами Нью-Йорка у компанії Майлза Моралеса та Гвен Стейсі? Тоді хутчіш вмикайте новий фрагмент супергеройської анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», заснованої на коміксах Marvel, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Читати далі...
31 травня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Читати далі...
15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Читати далі...
12 січня 2023,  10:47 | Новини фільмів

З'явилася інформація, що у супергеройському блокбастері «Месники: Династія Канга» возз'єднаються зірки серіалу «Соколине око» Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
15 грудня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Людей-павуків забагато не буває! Представляємо дубльований трейлер супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт», що буде сиквелом хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту». яка отримала «Оскар».

Читати далі...
14 грудня 2022,  18:34 | Новини фільмів

Нові кадри мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» представляють перший погляд на нову супергероїню мультивсесвіту Жінку-павук, яку озвучить акторка Ісса Рей.

Читати далі...
15 березня 2019,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася в мережі новим відео про створення супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», де в центрі уваги опиняється супергероїня Гвен-павук, яку озвучила зірка «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
30 грудня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бамблбі є багато талантів, як, наприклад, передача своїх думок за допомогою радіо, але великим футболістом йому точно не стати, показує новий локалізований промо-ролик його сольної історії.

Читати далі...
28 грудня 2018,  01:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Бамблбі» показує, що навіть найдобріший автобот може випадково влаштувати у вашому домі справжній погром через свої великі габарити.

Якщо ви раптом познайомитеся з трансформером, то краще сто разів подумайте, перш ніж запрошувати його у свій будинок, оскільки він може за лічені хвилини покласти ваші двері на підлогу, знести картини зі стіни, розкидати крісла й знищити ваш диван, як це абсолютно не навмисне робить Бамблбі (Ділан О'Брайен) в даному відео. Його нова подруга Чарлі (Гейлі Стайнфелд) ненадовго відлучилася і заборонила йому заходити в будинок, але цікавий автобот не втримався і вирішив піти подивитися, як живуть люди. Що ж, тепер вони живуть в будинку з розгромленими меблями. Добре ще, що він на пса не сів.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», чия прем'єра відбулася 20 грудня.

Квитки на сеанси «Бамблбі» ви знайдете в нашій афіші.

26 грудня 2018,  18:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Окрім шести Людей-павуків, у супергеройському анімаційному екшені «Людина-павук: Навколо всесвіту» з'являється декілька класичних лиходіїв із коміксів Marvel.

Актор Лів Шрайбер, який є голосом кримінального боса Вілсона Фіска, відомого як Кінгпін, повідомляє в даній фічуретці, що разом з його лиходієм Люди-павуки Майлз Моралес (Шамеік Мур), Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон), Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Свин-павук (Джон Мулейні), Нуар-павук (Ніколас Кейдж) та Пені Паркер (Кіміко Гленн) будуть битися із Зеленим гобліном (Йорма Такконе), Бродягою (Махершала Алі) та Скорпіоном (Хоакін Косіо). Який з них вам сподобався найбільше?

Якщо ви раптом ще не подивилися цей номінований на «Золотий глобус» мультфільм, то купуйте квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» на нашому сайті і вперед в найближчий кінотеатр.

25 грудня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на свої добрі блакитні очі, Бамблбі завжди був одним з найбільш відважних і сильних бійців в рядах автоботів, що підтверджує новий фрагмент його особистого науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Опинившись на Землі в 1987 році, Бамблбі (Ділан О'Брайен) заводить дружбу з дівчиною Чарлі (Гейлі Стайнфелд), і незабаром їм доводиться разом рятувати нашу планету від вторгнення десептиконів. Десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) прибули на Землю слідом за Бамблбі, і в даному фрагменті автобот намагається впоратися з Дропкіком, поки Чарлі придумує план, як зупинити Шаттер, яка збирається послати сигнал в космос іншим десептиконам.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», який ви вже можете побачити на великому екрані в найближчому кінотеатрі.

24 грудня 2018,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персонажі мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» записали святкові пісні, щоб викликати у вас посмішку і створити вам справжній новорічний настрій.

Читати далі...
18 грудня 2018,  03:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу в український прокат науково-фантастичного екшену «Бамблбі» залишилися лічені дні, нагадує нам його фінальний трейлер.

Автобот Бамблбі залишає свою рідну планету Кібертрон і відправляється на Землю, де в 1987 році знаходить притулок на звалищі в каліфорнійському містечку. Там на старого жовтого Фольксвагена Жука звертає увагу юна бунтарка Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд); вона лагодить його і з подивом відкриває, що під його капотом ховається добра душа, якій потрібен друг. Бамблбі об'єднується з дівчиною, щоб врятувати світ від загрози, що насувається у вигляді десептиконів.

Українські глядачі зможуть побачити «Бамблбі», який продюсують Майкл Бей і Стівен Спілберг, на великому екрані вже в цей четвер, 20 грудня.

Чому сольник про жовтого автобота є одним з найкращих фільмів франшизи «Трансформери», читайте в нашій рецензії на «Бамблбі».

16 грудня 2018,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» студія Sony Pictures поділилася ще одним розширеним фрагментом, який показує секретну базу.

Коли в гості до Майлза Моралеса (Шамеік Мур) прибувають Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон) і Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд) з інших світів, три Людини-павука об'єднуються і звертаються по допомогу до тітки Мей (Лілі Томлін). Тітка Мей показує їм секретну базу свого покійного небожа, Пітера Паркера з цього всесвіту, де герої знаходять не тільки купу крутих костюмів, а ще й трьох Людей-павуків: Нуара-павука (Ніколас Кейдж), Пені Паркер (Кіміко Гленн) і Свина-павуа (Джон Мулейні).

Квитки на мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту» ви можете придбати на нашому сайті. На сайті Rotten Tomatoes він отримав 97% позитивних рецензій від кінокритиків.