Гленн КлоузGlenn Close

Гленн Клоуз / Glenn Close
Народилася 19 березня 1947; Грінвіч, Коннектикут, США
Зріст: 163 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Гленн Клоуз

Круелла (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Чотири хороших дня (2020) ... Deb
Сільська елегія (2020) ... Mawmaw
Easter (2019) ... Maundy
Троє з небес: Історії Аркадії (2018) ... Mother
Байстрюки (2017) ... Helen
Sea Oak (2017) ... Bernie, продюсер
Дружина (2017) ... Joan Castleman
Весілля Уайлд (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гленн Клоуз. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гленн Клоуз

Написати коментар...
Написати коментар...