Рецензії, в яких згадується Рамі Малек

Рецензія на фільм «007: Не час помирати»
Деніел Крейг заслужив більшого
2 жовтня 2021,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли вперше оголосили про те, що новим Джеймсом Бондом після Пірса Броснана буде блондин Деніел Крейг, навряд чи хтось припускав, що через 15 років він стане у глядачів мало не найулюбленішим агентом 007 (після Шона Коннері, звичайно, адже оригінального Бонда ніхто не перевершить). І ось шпигунська кар'єра Крейга підходить до кінця в його п'ятому фільмі Бондіани з символічною назвою «007: Не час помирати», біля керма якого став режисер культового 1 сезону серіалу «Справжній детектив» Кері Дзедзі Фукунага. Проте чи зміг він перевершити хітовий «Скайфолл», один з найкращих фільмів Бондіани всіх часів, і зняти гідне прощання з Бондом Крейга?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дрібниці»
(Не)справжні детективи
7 лютого 2021,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Є декілька типів поліцейських: ті, які виходять з роботи додому і вмить забувають про своє розслідування, оскільки їм все одно, і ті, які, взявшись за розслідування, зроблять все, щоб довести його до кінця і посадити вбивцю за ґрати. Але одержимість справою може поставити хрест на їхньому особистому житті та спокійному сны, оскільки і вдень, і вночі їх будуть переслідувати привиди вбитих, поки справедливість не здійсниться. І саме про таку пару детективів йдеться в драматичному трилері «Дрібниці», що є одним з найбільш очікуваних фільмів цієї зими. Але чи вдалося йому стати повнометражним «Справжнім детективом»?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дулітл»
Веселий зоопарк Роберта Дауні мол.
9 січня 2020,  23:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Вікторіанській Англії не було відомішого лікаря за доктора Джона Дулітла. Він умів чудово знаходити спільну мову з будь-якими пацієнтами, і не важливо, ходять вони на двох ногах, на чотирьох чи взагалі пурхають з квітки на квітку. Разом зі своєю дружиною вони лікували всіх, хто стукав у двері їхнього особняка, але коли її не стало, Дулітл став справжнім відлюдником і сховався від людей за високим парканом. Минуло сім років, і раптом в його двері стукають юні хлопець і дівчина, яким потрібна його допомога. І Джону Дулітлу не залишається нічого іншого, як покинути межі своєї обителі і відправитися в незабутню пригоду в далекі краї...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Рокетмен»
Елтон Джон: Секс, наркотики і рок-н-рол
29 травня 2019,  17:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після приголомшливого успіху і 4 «Оскарів» «Богемної рапсодії» режисер Декстер Флетчер, який дознімав фільм про Фредді Мерк'юрі, представляє широкій аудиторії історію ще одного легендарного музиканта – сера Елтона Джона. І цей біографічний мюзикл, названий на честь його космічної пісні «Рокетмен», відправляє глядача всередину драматичної і одночасно фантастичної історії його життя і кар'єри, яка переверне ваш світ.

Читати далі...