Новини фільмів, в яких згадується Рамі Малек

10 травня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Кілліан Мерфі та Метт Деймон працюють над створенням атомної бомби у новому трейлері біографічного фільму «Оппенгеймер», який зняв творець культових стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
4 січня 2023,  20:11 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер очікуваної біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв режисер хітових блокбастерів «Інтерстеллар», «Початок», «Дюнкерк» і трилогії «Темний лицар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
7 липня 2022,  09:12 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Девід О. Рассел представив перший трейлер свого наступного фільму «Амстердам», головні ролі в якому виконують лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл, номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон.

Читати далі...
13 січня 2021,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективний трилер Джона Лі Генкока «Дрібниці» обзавівся офіційним українським трейлером, так що вже скоро ми зможемо побачити його на великих екранах. Наші головні причини його чекати з нетерпінням? Лауреати премії «Оскар» Дензел Вашингтон, Рамі Малек і Джаред Лето в головних ролях!

Читати далі...
4 січня 2021,  18:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з післясвятковим локдауном українські прем'єри очікуваних трилерів «Пташка у клітці» та «Дрібниці» були перенесені на тиждень вперед з 28 січня на 4 лютого. А поки милуємося їхніми новими локалізованими постерами.

Читати далі...
22 грудня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі речі нас ніколи не відпускають. Лауреати премії «Оскар» Дензел Вашингтон і Рамі Малек намагаються посадити за ґрати ще одного володаря «Оскара» Джареда Лето в першому трейлері детективного трилера «Дрібниці», яким сьогодні поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
21 вересня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У своїй ювілейній 25-ій пригоді під назвою «007: Не час помирати» легендарний суперагент Джеймс Бонд зіткнеться із загадковим лиходієм на ім'я Сафін, роль якого виконує лауреат премії «Оскар» Рамі Малек.

Читати далі...
1 вересня 2020,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж пам'ятаєте, що цієї осені на великі екрани вийде довгоочікуваний шпигунський екшен «007: Не час помирати» про пригоди Джеймса Бонда? Якщо раптом забули, то новий постер з Деніелом Крейгом вам швидко про це нагадає.

Читати далі...
16 лютого 2020,  19:00 | Новини фільмів

На честь прем'єри головної пісні фільму «007: Не час помирати», яку виконує співачка Біллі Айліш, в мережі з'явився його новий музичний тизер.

У своїй ювілейній пригоді суперагент британської розвідки Джеймс Бонд (Деніел Крейг) дізнається страшну таємницю про свою кохану Мадлен Свон (Леа Сейду), заради якої він кинув службу і вийшов у відставку. Новий тизер і сумні слова пісні «No Time To Die» натякають на те, що «все було брехнею», і що «[Мадлен] ніколи не була на боці [Бонда]». Але окрім цього страшного відкриття, що розіб'є агенту 007 серце, на нього чекає небезпечне зіткнення з новим загадковим ворогом (Рамі Малек), який приховує своє обпечене обличчя за порцеляновою маскою.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «007: Не час помирати», чия прем'єра відбудеться 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага.

4 лютого 2020,  17:12 | Новини фільмів

«Ти вже літала на таких штуках?» На Супербоулі показали новий тизер пригодницького бойовика «007: Не час помирати», який заявляє, що у 25-му фільмі про Джеймса Бонда «все зміниться». Причому заявляє він про це вельми зловісно.

У своій новій пригоді Джеймс Бонд (Деніел Крейг) вийшов у відставку, щоб насолоджуватися життям разом зі своєю дівчиною Мадлен Свонн (Леа Сейду). Але їхнє щастя виявляється недовговічним, оскільки Бонду доводиться повернутися на службу в MI-6, щоб зупинити нового небезпечного ворога (Рамі Малек). У цій місії нашому герою допомагатиме новий агент 007 Номі (Лашана Лінч), з якою вони разом відправляються в ТБ-ролику в небезпечний політ. А також відео повідомляє, що Мадлен приховує жахливу таємницю, і що «коли її секрет вийде на світло, він принесе [Бонду] смерть».

Перший трейлер фільму «007: Не час помирати» вийшов у грудні. Українська прем'єра шпигунського бойовика режисера Кері Фукунаги відбудеться 9 квітня.

11 січня 2020,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани пригодницького фільму для всієї родини «Дулітл» з Робертом Дауні мол. ми підготували для вас 7 цікавих фактів. Вгадайте, скільки його акторів з'явилися у фільмах про Гаррі Поттера.

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

9 грудня 2019,  17:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже щедрим на трейлери до супергеройських екшенів «Диво-жінка 1984» та «Чорна вдова», а також разом з ними з'явилися трейлери шпигунського бойовика «007: Не час помирати» та діснеївського пригодницького фільму «Мулан».

Читати далі...
4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».