Рецензії, в яких згадується Емілія Кларк

Рецензія на фільм «Щасливого Різдва»
Передноворічна терапія з чарівною Емілією Кларк
26 грудня 2019,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей божевільний передсвятковий ритм великого міста... Ми всі кудись біжимо, дивлячись собі під ноги, поспішаємо на роботу, потім з роботи в магазин, потім нарешті додому, де падаємо від втоми, а завтра все починається заново. Тим часом бульвари, проспекти, маленькі кафе і великі ресторани вбираються в миготливі вогні, але ми все одно дивимося під ноги і забуваємо озирнутися і подивитися вгору, щоб помітити всю цю красу. Такою була і Кейт, поки не зустріла Тома.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Термінатор: Фатум»
Повернення справжньої Сари Коннор
31 жовтня 2019,  01:49 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1997 році на нашій планеті повинен був настати Судний день: велика частина населення була б знищена, а владу у світі захопив би штучний інтелект Skynet. На щастя, Сара Коннор разом зі своїм сином Джоном і термінатором T-800 змогла це зупинити. Людство було врятовано, але не остаточно. Активний розвиток технологій і поява іншого штучного інтелекту створює нову загрозу масштабного конфлікту між людьми і машинами, і ось над планетою вже нависає новий кіберапокаліпсіс. І щоб його зупинити, світові знову потрібна Сара Коннор.

Читати далі...
23 травня 2018,  13:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху свого першого великого спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» студія Lucasfilm взялася за ще більш амбітний проект – сольний фільм про становлення легендарного контрабандиста і ватажка повстанців Хана Соло. Ким був цей герой до зустрічі з Леєю і Люком? Як він познайомився з Чубаккою і коли вперше сів за штурвал «Тисячолітнього сокола»? Які події загартували його характер і зробили тим героєм, якого ми всі знаємо? На всі ці питання й відповідає фільм «Соло. Зоряні війни: Історія», по ходу справи готуючись до стрибка в гіперпростір.

Читати далі...