Оновлення, в яких згадується Елізабет Олсен

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

25 серпня 2017,  10:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

The Weinstein Company вирішила поділитися ще одним трейлером детективного трилера «Вітряна річка», де Елізабет Олсен та Джеремі Реннер вистежують небезпечного вбивцю юної дівчини в суворих лісах Вайомінгу. Відео попереджає про небезпеку, що зачаїлася там, а також представляє перший вгляд на таємничого героя Джона Бернтала, з яким у вбитої був роман.

Більше 30 кадрів кінокартини Тейлора Шерідана ви знайдете в нашій галереї. «Вітряна річка» вийшла в український прокат 17 серпня.

17 серпня 2017,  19:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український трейлер детективного трилера «Вітряна ріка», знятого сценаристом «Сікаріо» Тейлором Шериданом. У ньому агент ФБР Джейн Беннер (Елізабет Олсен) та мисливець-слідопит Корі Лемберт (Джеремі Реннер) полюють на жорстокого вбивцю в засніжених лісах Вайомінгу на території індіанської резервації, де існують свої правила.

Квитки на сеанси «Вітряної річки», яка виходить в прокат сьогодні, 17 серпня, ви знайдете в нашій афіші.

11 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент детективного трилера «Вітряна річка» показує знайомство героїв Елізабет Олсен і Джеремі Реннера. Акторка грає недосвідченого агента ФБР Джейн Беннер, яку відправили розслідувати вбивство в суворий регіон Вайомінгу, а Реннер постає перед нами в образі мисливця і слідопита Корі Лемберта.

Свіжий трейлер фільму Тейлора Шерідана, який отримав нагороду Каннського кінофестивалю, дивіться тут. У кіно з 17 серпня.

10 серпня 2017,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дуже нецензурний трейлер божевільної драматичної комедії «Інгрід їде на Захід» з Обрі Плазою та Елізабет Олсен. Плаза втілює тут дівчину на ім'я Інгрід Торберн, яка відправляється в Лос-Анджелес, щоб подружитися з зіркою соцмереж і своїм кумиром Тейлор Слоан (її грає Олсен). Але чим ближче вони знайомляться, тим сильніше Інгрід стає одержимою на перший погляд ідеальним життям Тейлор.

Критики на Rotten Tomatoes в захваті від цього творіння Меттью Спайсера, де також зіграли О'Ши Джексон мол., Біллі Магнуссен і Пом Клементьєфф.

18 липня 2017,  03:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеремі Реннер та Елізабет Олсен полюють на вбивцю молодої дівчини з індіанської резервації у новому трейлері детективного трилеру «Вітряна ріка», який отримав нагороду Каннського кінофестивалю. Вони втілюють досвідченого слідопита й зеленого агента ФБР, які, незважаючи на свої розбіжності, єдині в одному — знайти злочинця, чого б їм це не коштувало.

Українська прем'єра фільму від сценариста «Сікаріо» Тейлора Шерідана переїхала на 17 серпня.

1 липня 2017,  21:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент детективного трилера «Вітряна річка», де Джеремі Реннер і Елізабет Олсен будут розслідувати вбивство на території індіанської резервації. Відео знайомить нас ближче з героєм Реннера, мисливцем-слідопитом Корі Лембертом, який після полювання приходить забрати на вихідні сина та вчить його, як правильно поводитися з рушницею: «Рушниця завжди заряджена, навіть коли не заряджена». Його колишню дружину тут грає Джулія Джонс.

Українська прем'єра фільму Тейлора Шерідана, чий трейлер дивіться тут, відбудеться 3 серпня.

29 червня 2017,  14:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер драматичної комедії «Інгрід їде на Захід», в якій у Обрі Плази їде дах, і вона відправляється в Лос-Анджелес, щоб стати найкращою подругою свого кумира з Instagram у втіленні Елізабет Олсен. І заради цього вона піде на все. Також відео представляє героїв О'Ші Джексона мол. та Біллі Магнуссена, а в декількох моментах тут з'являється зірка «Вартових Галактики 2» Пом Клемент'єфф.

В цьому році кінокартина Меттью Спайсера отримала нагороду за свій сценарій на кінофестивалі «Санденс».

25 травня 2017,  20:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поспішаємо поділитися з вами першим трейлером кримінального трилеру «Вітряна річка» з Елізабет Олсен і Джеремі Реннером, який щойно вийшов. Зірки «Першого месника: Протистояння» грають тут агента-новачка ФБР Джейн Беннер і мисливця-слідопита Корі Лемберта, які разом розслідують загадкове вбивство дівчини з індіанської резервації в засніжених лісах Вайомінгу.

Кінокартина сценариста «Сікаріо» Тейлора Шерідана, яку високо оцінюють критики на Rotten Tomatoes, вийде в український прокат 3 серпня. Чекаємо на дубльований трейлер.

24 квітня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичній комедії «Інгрід їде на Захід» Обрі Плаза втілює молоду жінку з серйозними психологічними проблемами, яка після нервового зриву відправляється на Захід, щоб подружитися із зіркою соціальних мереж у втіленні Елізабет Олсен. Але незабаром поведінка головної героїні стає ще більш небезпечною.

Кінокартина за участю Пом Клемент'єфф з «Вартових Галактики 2» була представлена на кінофестивалі «Санденс» у січні, а в американський прокат вийде 4 серпня.

6 вересня 2016,  12:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння» нам, нарешті, показують, як збиралася команда Капітана Америки. Кріс Еванс і Елізабет Олсен вважають, що це цілком сильна команда, відзначаючи, що в ній зібралися всі жартівники. Себастьян Стен трохи побоюється іншої команди під проводом Залізної людини, Ентоні Макі вербує Пола Радда, який просто щасливий бути тут, а Джеремі Реннер дивується, що тут забув Людина-мураха.

Подивитися фічуретку про команду Тоні Старка можна тут.

28 червня 2016,  17:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Художники «Первого мстителя: Противостояние» представили ранний концепт-арт фильма, показывающий гораздо более темную Алую ведьму в воплощении Элизабет Олсен.

Читати далі...
18 травня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику до «Першому месника: Протистояння» Кріс Еванс, Роберт Дауні мол., Ентоні Макі, Елізабет Олсен і Чедвік Боузман натхненно й пліч-о-пліч виконують бойовий гімн, а Себастьян Стен просто проходить повз.

Уже в кінотеатрах України.

16 травня 2016,  13:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви все ще думаєте, що Громадянська війна в «Першому меснику: Протистояння» почалася через введення урядового контролю за супергероями або відданості Кепа Бакі? Ні, насправді все почалося з останнього пончика з червоно-біло-синьою посипкою, який з'їв Залізна людина...

У головних ролях: Кріс Еванс, Роберт Дауні мол. Дівчину, яка встигла схопити свій пончик до того, як ці двоє почали розбірки, втілила Елізабет Олсен.

5 травня 2016,  16:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Кріс Еванс і Елізабет Олсен позмагалися, хто краще танцює на одному з телешоу у рамках промоушн-кампанії свого фільму «Перший месник: Протистояння», який вже можна подивитися в кінотеатрах України.