Оновлення, в яких згадується Джулія Робертс

25 лютого 2019,  17:28 | Оновлення

Вийшов український трейлер драми «Повернення Бена» з неповторною Джулією Робертс у головній ролі.

Нова картина Пітера ХеджесаЩо гризе Гілберта Грейпа?») розповідає про Бена Барнса, котрий напередодні Різдва збігає з реабілітаційного центру і повертається додому. Мати рада поверненню сина, але відчуває, що внутрішні проблеми Бена все ще з ним. У неї є 24 години, щоб уберегти сина від небезпеки і не дати йому зробити помилку. На що любляча мати готова піти заради порятунку сина, дізнаємося в кіно вже з 7 березня.

13 серпня 2017,  23:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася дуже зворушливим трейлером до своєї майбутньої драми «Диво», яка розповість про незвичайного хлопчика Оггі Пуллманом у втіленні Джейкоба Трембле. Він переніс багато операцій, його обличчя покрите шрамами, але Оггі мріє бути космонавтом й сміливо вперше вирушає у звичайну школу, де заводить справжніх друзів і вчиться приймати себе таким, яким він є. Його батьків грають Джулія Робертс та Овен Вілсон.

У світовий прокат драма від режисера фільму «Переваги скромників» Стівена Чбоскі виходить в листопаді. У «Дива» поки немає дати української прем'єри.

25 травня 2017,  12:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до знайомства з Оггі Пуллманом? Перший трейлер драми Стівена Чбоскі «Диво» показує юного Джейкоба Трембле, відомого завдяки своїй ролі в оскароносній «Кімнаті», в образі хлопчика, якому довелося пережити 27 операцій, щоб мати змогу дихати і бачити. Але вони залишили на його обличчі багато шрамів. Й тепер він уперше відправляється у школу, де усупереч знущанням більшості знаходить справжніх друзів.

Батьків головного героя зіграли володарка «Оскара» Джулія Робертс та оскарівський номінант Овен Вілсон. Фільм вийде у світовий прокат 17 листопада.

3 квітня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео мультфільму «Смурфики: Загублене містечко» показує кумедні моменти його озвучення за участю Джулії Робертс, Мішель Родрігес, Демі Ловато та Джо Манганьелло. А друга частина відправляє в майстерню аніматорів, які створюють смурфиків та їх чарівний світ на комп'ютері.

Фінальний трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

14 березня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під девізом «Багато трейлерів не буває» студія Sony Pictures випустила черговий трейлер до мультфільму «Смурфики: Загублене містечко», де четвірка синіх малюків, нарешті, знаходить те саме Загублене містечко й знайомиться з його мешканками-амазонками, яких озвучили Джулія Робертс та Мішель Родрігес.

Фрагменти мультфільму в українському дубляжі дивіться тут.

14 квітня 2016,  17:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився новий трейлер і нова назва в українському прокаті фільма з Джорджем Клуні і Джулією Робертс - тепер це «Грошова пастка». У кінотеатрах України з 2 червня.

Завдяки своїм фінансовим порадам телеведучий Лі Гейтс здобув славу справжнього гуру Уолл-Стріт – переважно озвучені ним прогнози справджуються. Йому вірять, а шоу має шалені рейтинги, адже заробити легких грошенят на біржових ставках хочуть усі. Простий хлопець Кайл прислухається до рекомендації Гейтса і в результаті втрачає все. Помста і відчуття безпорадності штовхають його на відчайдушний крок - він бере телеведучого в заручники у прямому ефірі.

12 лютого 2016,  00:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зірки першої величини Джордж Клуні та Джулія Робертс в напруженому і захопливому трилері від режисера Джоді Фостер.

Успішний телеведучий Лі Гейтс завдяки своїм фінансовим порадам здобув славу справжнього гуру Уолл-Стріт, найчастіше озвучені ним прогнози справджуються. Йому вірять і його шоу має шалені рейтинги, адже заробити легких грошенят на біржових ставках є мільйони охочих. Та не всі поради генія з телеекрана однаково вдалі. Простий хлопець Кайл прислухається до провальної рекомендації Гейтса і в результаті втрачає все. У відчаї, Кайл захоплює телеведучого в заручники у прямому ефірі. Ситуація ставить під загрозу не лише людські життя: виникає небезпека, що деякі таємниці, не для загалу, буде розголошено.

В кінотеатрах України і РФ з 2 червня.

29 червня 2013,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі найсвіжіший російський трейлер до фільму (ще немає навіть на Кінопоіску :D), знятому за п'єсою, відзначеною Пулітцерівською премією, під продюсуванням Джорджа Клуні і режисурою Джона Уеллса (успішні серіали Безстидники і Швидка допомога). Крім того, у фільмі знялася ціла кавалькада іменитих акторів: Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен МакГрегор, Кріс Купер, Ебігейл Бреслін, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс, Марго Мартіндейл, Дермот Малруні, Сем Шепард.
Чи вийде фільм в Україні, поки не відомо, а от у Росії дата прем'єри в кінотеатрах відома - 30 січня 2014 року.

Серпень-місяць. Беверлі Вестон - поет, що погруз у пияцтво, у той час як його дружина Вайолет, яка страждає від раку ротової порожнини, пристрастилася до наркотиків. Беверлі вирішує найняти для Вайолет доглядальницю і кухаря...