Оновлення, в яких згадується Себастіан Стен

3 грудня 2018,  18:15 | Оновлення

Вийшов український трейлер трилера «Час відплати» з Ніколь Кідман у головній ролі.

За сюжетом працівниця поліції Ерін Белл (Ніколь Кідман) впроваджується у злочинну банду Лос-Анджелеса. Пізніше вона закохується в одного з членів банди Кріса (Себастіан Стен). Спланована операція йде не за планом і через декілька років головній героїні належить поквитатися з бандитами, які «знищили її минуле».

Дата виходу фільму «Час відплати» поки невідома, стежте за оновленням на нашому сайті.

5 грудня 2017,  23:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія NEON поділилася дуже емоційним фрагментом байопіку Крейга Гіллеспі «Я, Тоня» за участю Марго Роббі.

Роббі втілює амбітну фігуристка Тоню Хардінг, яка є багатообіцяючою участницею національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опиняється під загрозою, коли в її кар'єру втручається колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Даний фрагмент показує, як Тоня накладає грим перед виходом на каток і щосили намагається посміхнутися, щоб підкорити журі, але її внутрішній біль все одно пробивається назовні.

Дивимося український трейлер «Я, Тоня». Разом з Роббі тут також зіграють Себастьян Стен, МакКенна Грейс і Еллісон Дженні. У кіно фільм вийде 25 січня.

17 листопада 2017,  14:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український трейлер спортивної драми «Я, Тоня», головну роль в якій виконує зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Фільм заснований на реальній історії, що шокувала світ професійного спорту. Роббі постає тут в образі американської чемпіонки з фігурного катання Тоні Хардінг, яка заради кар'єри не цуралася брудних методів для перемоги над суперницями, адже мати (Еллісон Дженні) з самого дитинства хотіла зробити з неї чемпіонку. Одного разу її колишній чоловік (Себастьян Стен) та її охоронець найняли чоловіка, щоб він зламав ногу конкурентці Тоні. І ця історія поклала кінець її спортивній кар'єрі.

В український прокат байопік Крейга Гіллеспі увірветься 14 грудня.

2 листопада 2017,  11:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг в трейлері без цензури біографічної драми «Я, Тоня».

Заснована на неймовірних, але правдивих подіях, картина «Я, Тоня» є темною комедією про Хардінг та один з найбільш сенсаційних скандалів в історії спорту. Незважаючи на те, що вона стала першою американською жінкою, якій вдалося зробити потрійний аксель під час змагань, її спадщина була знищена після її зв'язку з жорстоким нападом на іншу фігуристку Ненсі Керріган. Імпульсивного колишнього чоловіка Хардінг Джеффа Гіллоулі втілює вусатий Себастьян Стен, а її вимогливу і сквернословную мати ЛаВон Голден — Еллісон Дженні.

Фільму Крейга Гіллеспі, який вийде в світовий прокат в грудні, вже прогнозують увагу під час оскарівської гонки.

19 жовтня 2017,  23:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший тизер-трейлер біографічної драми «Я, Тоня» з Марго Роббі в головній ролі. Кінокартина розповість про амбітну фігуристку Тоню Хардінг, яка в 1990-х була молодою зіркою національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опинилося під загрозою, коли в її кар'єру втрутився колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Його втілює Себастьян Стен; в тизері він з'являється на пару секунд.

Світова прем'єра «Я, Тоня» відбулася у вересні на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат фільм Крейга Гіллеспі вийде в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

7 червня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт продовжує знімати дивні, але забавні промо-ролики до фільмів Кіновсесвіту Marvel, й опинившись на зйомках «Месників: Війна нескінченності», він не змарнував нагоди пригадати братам Руссо, що вони не вписали його в «Першого месника: Протистояння», показавши, що було б з кожним з Месників, якби там з'явився Тор. Актор залишив цілими й неушкодженими лише Бакі Барнса (Себастьян Стен) та Сокола (Ентоні Макі), сказавши, що ці хлопці йому подобаються. Але Кеп (Кріс Еванс) відправився літати, так що складно говорити однозначно про те, на чиєму боці був би Тор в Громадянській війні.

Восени Гемсворт повернеться на екрани в «Торі: Рагнарок», а «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

29 травня 2017,  14:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вдача Логанів» два брати-невдахи, яких грають Ченнінг Татум і Адам Драйвер, задумують провернути масштабне пограбування під час гонки NASCAR і звертаються за допомогою до ув'язненого злодія-професіонала у втіленні Деніела Крейга, завдяки якому у їх плана і з'являється шанс на успіх. Компанію їм в цьому фільмі складуть Райлі Кеох, Кетрін Вотерстон, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен, Кеті Холмс та Хіларі Свонк, які з'являються в першому трейлері.

Нова кінокартина від режисера трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівена Содерберга вийде в світовий прокат в серпні.

6 вересня 2016,  12:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння» нам, нарешті, показують, як збиралася команда Капітана Америки. Кріс Еванс і Елізабет Олсен вважають, що це цілком сильна команда, відзначаючи, що в ній зібралися всі жартівники. Себастьян Стен трохи побоюється іншої команди під проводом Залізної людини, Ентоні Макі вербує Пола Радда, який просто щасливий бути тут, а Джеремі Реннер дивується, що тут забув Людина-мураха.

Подивитися фічуретку про команду Тоні Старка можна тут.

1 вересня 2016,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У видаленій сцені «Першого месника: Протистояння» з незавершеними спецефектами, що потрапила в мережу, Баки (Себастьян Стен) спритно повертає щит Капітана Америки (Кріс Еванс) його власнику, заявляючи, що і сам не проти обзавестися таким, а Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон) напружено спостерігає за битвою.

18 травня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику до «Першому месника: Протистояння» Кріс Еванс, Роберт Дауні мол., Ентоні Макі, Елізабет Олсен і Чедвік Боузман натхненно й пліч-о-пліч виконують бойовий гімн, а Себастьян Стен просто проходить повз.

Уже в кінотеатрах України.

4 травня 2016,  01:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Переможці конкурсу на самого великого фаната команди Кепа в Південно-Східній Азії думали, що виграють тільки квитки на прем'єру фільму, але організатори конкурсу під час Скайп інтерв'ю змогли їх здивувати і порадувати куди сильніше! Дивіться на емоції відданих фанатів команди Кэпа від зустрічі зі своїми кумирами (Крісом Евансом, Себастьяном Стеном і Ентоні Макі)!

Нагадаємо - прем'єра «Першого месника: Протистояння» відбудеться вже завтра - 5 травня. Квитки можна придбати у нас на сайті.

24 квітня 2016,  20:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новые персональные постеры и промо-фотографии членов команды Тони и команды Кэпа из «Первого мстителя: Противостояние» представляют свежий и более детальный взгляд на каждого из них.

Читати далі...
14 березня 2016,  10:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри до «Першого месника: Протистояння» представляють Залізну людину, Бойову машину, Чорну вдову і інших персонажів фільму в новому ракурсі.

Читати далі...
29 серпня 2015,  14:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Соколиный глаз, Джереми Реннер, представил концепт-арт к «Первому мстителю: Великое противостояние», раскрывающий, кто будет в команде Кэпа, а кто – в команде Тони.

Итак, на стороне Капитана Америки в исполнении Криса Эванса будут драться Соколиный глаз (Джереми Реннер), Человек-муравей (Пол Радд), стоящий на его плече, агент Шэрон Картер (Эмили ВанКэмп), Сокол (Энтони Маки) и Баки Барнс (Себастьян Стэн).

В команду Железного человека, которого играет Роберт Дауни мл., записались Боевая машина (Дон Чидл), Черная вдова (Скарлетт Йоханссон), Черная пантера (Чедвик Боузман) и Вижен (Пол Беттани).

Так что получается шесть на пять. Нигде не видно Алую ведьму (Элизабет Олсен), но те, кто видел трейлер на D23 EXPO, утверждают, что она в команде Кэпа. Семь на пять? Какое-то не совсем честное распределение сил. Хотя если Тони будет использовать свою небольшую армию дронов, то преимущество окажется на стороне пятерки.

И, как вы наверняка заметили, в украинском прокате «Captain America: Civil War» переименовали на «Первый мститель: Великое противостояние», в российском же фильм теперь называется «Раскол мстителей».

Премьера «Первого мстителя: Великое противостояние» состоится 5 мая 2016 года.

А в чьей команде будете вы?