Анджеліка Х'юстонAnjelica Huston

Анджеліка Х'юстон / Anjelica Huston
Народилася 8 липня 1951
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Джон Уік 3 (2019) ... The Director
Звірополюс (2019) ... Magda
В очікуванні Ані (2019) ... Horcada
Острів собак (2018) ... Mute Poodle
Лісовий спостерігач (2017) ... актриса
Мисливці на тролів (2016) ... Queen Usurna
Енджи Трайбека (2016) ... Anna Summour
Та сторона (2015) ... Young Mama / Mama
Єдність (2015) ... рассказчик
Хай живе король Джуліан (2014) ... Julienne
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...