Фільмографія Коэн Де Боу

Фільмографія: Актор
Людина, яка продала свою шкіру (2020)
The Man Who Sold His Skin
Jeffrey Godefroi
Torpedo (2019)
Stan
Grenslanders (2019)
Bert Dewulf
The kidnapping of Phil Frisco (2019)
Leon
Bullets (2018)
Oligarch
Подвійне обличчя (2017)
Het Tweede Gelaat
De Premier (2016)
Prime minister
Caffè (2016)
Michael's Father
Останній магнат (2016)
The Last Tycoon
Tomas Szep
Broer (2016)
Mark
Професор Т. (2015)
Professor T.
Jasper Teerlinck
Команда (2015)
The Team
Frank Aers
Deadline 25/5 (2014)
Willem Vermaelen
Кордон (2014)
Cordon
Bob Blyweerts
Вердикт (2013)
Het Vonnis
Luc Segers
Саламандра (2012)
Salamander
Joachim Klaus
Бар «Романтик» (2012)
Brasserie Romantiek
Frank
Овочі з Балена (2011)
Groenten uit Balen
Mijnheer Verheyen
Досье «К» (2009)
Dossier K.
Eric Vincke
Terug naar de kust (2009)
Harry
Los zand (2009)
Willem Hendrickx
Лофт (2008)
Loft
Chris Van Outryve
Зниклі без вести (2007)
Vermist
Walter Sibelius
Шторм (2006)
Windkracht 10: Koksijde Rescue
Mark Van Houte
Nightshift (2006)
Koning van de wereld (2006)
Romain Vandewalle
Довгий уїк — енд (2005)
Verlengd weekend
Christian Van den Heuvel
Exit (2005)
John
Зловмисник (2005)
De indringer
Tom Vansant
Knokke Boulevard (2005)
Eric Murphy
Aspe (2004)
Maarten Box
Witse (2004)
Peter Claessens
Синдром Альцгеймера (2003)
De zaak Alzheimer
Eric Vincke
Фантастичний вигадник (2002)
Science Fiction
Rick Decker
Чарівна Беттін (2002)
Bella Bettien
Velibor
Падіння (2001)
Vallen
Benoit
Видавці (2000)
Lijmen/Het been
Frans Laarmans
Падаючі скелі (2000)
Falling Rocks
Phil
Коротке божевілля 6 (2000)
Short Insanity 6
(segment 'Straffe Koffie')
Патруль 101 (1999)
Flikken
Erik Francken
Очима вбивці (1999)
Shades
Bob
Залишений багаж (1997)
Left Luggage
Father Chaja (20 years)
Straffe koffie (1997)
Windkracht 10 (1997)
Luitenant SIE
Thuis (1995)
Lou
Віттекерке (1993)
Wittekerke
Stef Tavernier
Minder dood dan de anderen (1992)
Brother
Еліні Вірі (1991)
Eline Vere
Paul van Raat
Yuppies (1991)
Han de Wit (1990)
Han de Wit
Caught (1986)
Bastaard ()
Filip
Cover ()
Harold Silverstein