Новини фільмів, в яких згадується Дженніфер Лопез

31 січня 2024,  21:01 | Новини фільмів

Це її історія. Відома співачка й акторка Дженніфер Лопес підготувала для своїх шанувальників великий подарунок фільм «This Is Me…Now: A Love Story», трейлер якого підкорює своїми візуальними ефектами й дивує її новим амплуа.

Читати далі...
17 квітня 2023,  22:24 | Новини фільмів

Слідом за постерами стримінгова платформа Netflix представила офіційний трейлер пригодницького екшен-трилера «Мати», де Дженніфер Лопес втілить кілерку.

Читати далі...
10 квітня 2023,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала два постери екшен-трилера «Мати» режисерки Нікі Каро, головну героїню якого втілить Дженніфер Лопес.

Читати далі...
20 січня 2023,  20:45 | Новини фільмів

Наприкінці січня в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра очікуваного комедійного екшену «Нестримне весілля» («Shotgun Wedding»), де Дженніфер Лопез буде відбиватися від бандитів у весільній сукні.

Читати далі...
28 вересня 2022,  12:09 | Новини фільмів

Після кількох романтичних комедій Дженніфер Лопес вирішила змінити амплуа та взяти до рук снайперську гвинтівку. Перший погляд на її наступну героїню показує небезпечний тизер фільму «The Mother», яким поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
18 травня 2022,  22:51 | Новини фільмів

Дженніфер Лопес поділилася сьогодні у мережі офіційним трейлером документальної стрічки «Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається» (або «Дженніфер Лопес. Половина»), прем'єра якої відбудеться влітку на платформі Netflix.

Читати далі...
20 березня 2021,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса, співачка та продюсерка Дженніфер Лопес поділилася першими фотографіями зі зйомок свого нового фільму «Shotgun Wedding», де на її героїню чекає дуже шалене весілля в стилі екшен.

Читати далі...
12 лютого 2021,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез показує запальний майстер-клас з танців в дусі «Крок уперед» та відправляється на миле побачення з Овеном Вілсоном на перших офіційних кадрах романтичної комедії «Вийду за тебе».

Читати далі...
15 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступний День святого Валентина буде дуже особливим для всіх шанувальників співачки і актриси Дженніфер Лопез, оскільки до нього приурочена прем'єра її нової романтичної комедії «Одружись зі мною» («Marry Me»).

Читати далі...
3 жовтня 2019,  19:03 | Новини фільмів

В мережу потрапили перші фотографії зі знімального майданчика нової романтичної комедії «Одружись зі мною», головну роль в якій виконує актриса і співачка Дженніфер Лопез.

Читати далі...
22 вересня 2019,  17:21 | Новини фільмів

Актриса і співачка Дженніфер Лопез поділилася захоплюючим відео-щоденником, який показує, як вона за 4 місяці навчилася робити на пілоні неймовірні трюки. І все заради ролі у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

У кримінальній драмі «Шахрайки з Волл-стріт» Лопез втілює досвідчену стриптизерку Рамону, яка під час економічної кризи вирішує зібрати своїх колег в банду і позбавити товстосумів з ВУолл-стріт, що створили цю кризу, частини їхніх грошей. Щоб зіграти свою героїню переконливо, Лопез тренувалася 4 місяці і постійно ходила з синцями за цей час їй довелося засвоїти різні складні трюки на пілоні, яким стриптизерки вчаться роками. І все це було безперечно не дарма, оскільки зараз всі говорять про те, що ця роль може принести їй номінацію на «Оскар».

Читайте нашу рецензію на фільм «Шахрайки з Волл-стріт», який вийшов в український прокат 12 вересня.

10 вересня 2019,  18:04 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри кримінального фільму «Шахрайки з Волл-стріт», яка відбулася минулої суботи на кінофестивалі в Торонто, в мережу потрапили два нових кадри з героїнею Дженніфер Лопез.

Читати далі...
4 вересня 2019,  15:58 | Новини фільмів

Фінальний трейлер драматичного фільму «Шахрайки з Волл-стріт» показує акторок Дженніфер Лопез, Констанс Ву, Кеке Палмер і Карді Бі в образах стриптизерок, які затівають грандіозну аферу.

Фільм режисера і сценариста Лорін Скафарії, заснований на реальній історії, розповідає про молоду жінку Дестіні (Констанс Ву), яка вирішує заробити на життя і на догляд за своєю бабусею, влаштувавшись в стрип-клуб. Там вона зустрічає досвідчену стриптизерку Рамону (Дженніфер Лопез), і вони вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, заволодівши їхніми кредитними картками.

В український прокат фільм «Шахрайки з Волл-стріт», де також знялися Джулія Стайлз та Лілі Рейнхарт, вийде наступного тижня, 12 вересня.

30 серпня 2019,  21:54 | Новини фільмів

Вийшов дебютний фрагмент фільму «Шахрайки з Волл-стріт», також відомого як «Стриптизерки», в якому знаменита співачка і актриса Дженніфер Лопез показує свої коронні рухи на жердині.

Кримінальна драма режисера Лорін Скафарії розповість справжню історію про групу стриптизерок, які вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, позбавивши їх великих сум грошей. Лопез зіграє ватажка цієї банди Рамону, яка в даному фрагменті вчить премудрощам своєї професії нову дівчину Дестіні (зірка серіалу «Труднощі асиміляції» і фільму «Божевільні багатії» Констанс Ву).

Дивіться також український трейлер фільму «Шахрайки з Волл-стріт», який вийде в прокат 12 вересня.

2 серпня 2019,  17:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, Констанс Ву і Лілі Рейнхарт танцюють на пілоні та затівають масштабне пограбування в дубльованому трейлері кримінальної драми «Стриптизерки», режисером якої виступає Лорін Скафарія.

Фільм «Стриптизерки» заснований на реальних подіях, описаних в резонансній в статті Джессіки Пресслер. Він розповідає про групу жінок, серед яких стриптизерки і повії, що діяла за усталеною схемою вони вистежували чоловіка, який міг витратити великі суми грошей. Жінки влаштовували своїй жертві божевільний відпочинок, підмішуючи в напої наркотики. Вранці банківські картки чоловіків залишалися порожніми. Спільниці видурювали гроші з 2008 по 2014 рік, а суми, на які вони обкрадали своїх жертв, досягали 135 000 доларів.

В український прокат драма «Стриптизерки», де також знялися Джулія Стайлз, Кеке Палмер та популярна співачка Карді Бі, увірветься 12 вересня.