Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джеймс ПаддефэттJames Puddephatt

50%
0
50%
0

Фільмографія

Кобра (2020) ... Landlord
Переслідування (2019) ... DC Gary Fuller
Явився (2017) ... Firefighter
Tina and Bobby (2017) ... Blackpool Journalist
Короткі зустрічі (2016) ... Sarg
24 часа (2014) ... Det. Inspector Ken
Нобл (2014) ... Ticket Seller
No Kaddish in Carmarthen (2013) ... Les
Діана: Історія кохання (2013) ... Security Guard 1
Злий і страшний світ (2013) ... Man on Boat

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...