Новини, в яких згадується Роб Ріггл

2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

5 березня 2018,  11:07 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму Скотта Спіра «Опівнічне сонце» ( «Midnight Sun») з висхідною зіркою Патріком ШварценеггеромЗастряг у коханні»), сином всесвітньо відомого Арнольда Шварценеггера в головній ролі.

Також у фільмі зіграли: Белла Торн ( «Красені», «О.С. – Самотні серця», «Червоні браслети»), Роб Ріггл ( «Мачо і ботан», «Похмілля у Вегасі»), Кен Тремблетт ( «Хранителі» ) та інші.

Головна героїня фільму 17-річна Кеті вдень ​​змушена ховатися в будинку, так як її шкіра через рідкісне захворювання не виносить сонячного світла. Одного разу опівночі дівчина зустрічає привабливого Чарлі та між молодими людьми спалахує пристрасний роман. Тепер зарадикоханого Кеті готова на багато що, навіть згоріти в променях смертельного для неї сонця ...

В український прокат фільм вийде 3 травня.

20 жовтня 2017,  01:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася дебютним трейлером військової драми «Кавалерія», в якій знялися Кріс Гемсворт, Майкл Шеннон, Майкл Пенья, Треванте Родес та Роб Ріггл. Це історія 12 солдатів, які вирушили до Афганістану після терактів 11 вересня, щоб боротися з талібами. Там вони потрапляють в засідку, і щоб вибратися з оточення ворога, їм доводиться згадати свої призабуті навички верхової їзди.

Дружину героя Гемсворта тут втілює реальна дружина актора Ельза Патакі, яку ви можете знати завдяки франшизі «Форсаж». Режисером «Кавалерії» виступає Ніколай Фьюлсі.