Новини зіри, в яких згадується Джеймс Корден

25 травня 2022,  22:15 | Новини зірок

Не встиг ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден прийти до тями після того стрибка з парашутом, здійснити який його майже чотири роки тому примусив Том Круз, як зірка франшизи «Місія неможлива» приготував для його нервів чергове випробування.

Читати далі...
7 березня 2021,  02:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий Джеймс Корден, який веде «Дуже пізнє шоу з Джеймсом Корденом», вирішив зустрітися зі своїм земляком принцом Гаррі і влаштувати йому незабутню екскурсію Лос-Анджелесом. Звичайно, з чаєм та бісквітами, розмовами про серіал «Корона» та... смугою перешкод.

Читати далі...
24 листопада 2020,  15:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час зйомок серіалу «Ми ті, хто ми є» режисер Лука Гуаданьїно запросив знятися в ньому в камео зірку його хітової драми «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммера, і актор обрав для себе там дуже незвичайну роль.

Читати далі...
25 червня 2019,  13:57 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив влаштувати зіркам супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» незабутній тур по рідному Лондону на двох'ярусному автобусі з пивом та морозивом.

Читати далі...
15 серпня 2018,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Корден виконав головну чоловічу роль у черговій постановці на «Дуже пізньому шоу», де він разом зі співачкою і актрисою Аріаною Гранде зіграв у власному мюзиклі за мотивами «Титаніка».

Корден і Гранде в образах Джека і Роуз з «Титаніка» виконали 13 пісень в 9 різних декораціях і встигли все це зробити всього за 5 хвилин. Їх поппурі почалося з хіта групи Styx «Come Sail Away», після вони заспівали пісні «Learn To Fly», «Just Dance», «Shape of You», «Ice Ice Baby» і «Bye Bye Bye», а завершилося все легендарною композицією Селін Діон «My Heart Will Go On».

Корден раніше зіграв в мюзиклі «У темному-темному лісі» і заспівав у мультфільмі «Тролі». Цього літа його можна було побачити в кінотеатрах в авантюрній комедії «Вісім подруг Оушена», а пісня Гранде увійшла в саундтрек минулорічної диснеївської казки «Красуня і чудовисько».

26 червня 2018,  23:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Пол МакКартні став новим гостем популярної рубрики шоу Джеймса Кордена «Караоке в машині», де вони дуетом виконали хіти групи The Beatles.

Читати далі...
2 травня 2018,  17:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Запасаємося сонцезахисним кремом та гарним настроєм і вирушаємо в автобусний тур по Лос-Анджелесу з акторами блокбастера «Месники: Війна нескінченності», яку організував Джеймс Корден.

Читати далі...
5 листопада 2017,  02:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани очікуваного супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив здивувати цілий зал глядачів несподіваним спектаклем за мотивами фільму за участю самого Кріса Гемсворта!

Більш того, Кордену вдалося залучити в свою постановку, яку він назвав гучно «Тор: Рагнарок 4D», ще й Тома Гіддлстона (Локі), Марка Руффало (Халк), Кейт Бланшетт (Гела), Джеффа Голдблюма (Грандмайстер) й Тессу Томпсон (Валькірія). Маючи в своєму розпорядженні скромні реквізит та спецефекти, режисер разом з акторами все одно зумів зробити справжнє шоу.

Якщо ви ще не дивилися «Тор: Рагнарок», не бійтеся, тут немає спойлерів. Квитки на його сеанси в 2D і 3D ви можете придбати на нашому сайті.

24 жовтня 2017,  01:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Корден вирішив розкрити світу комедійний талант Майкла Фассбендера і запропонував йому зіграти в смішному скетчі на своєму «Дуже пізньому шоу». Вони перевтілилися в двох спецназівців, які вирішують самостійно затримати небезпечного злочинця, але на їхньому шляху встає серйозна перешкода — двері. Хлопці хочуть її ефектно вибити, як у кіно, але вперті двері не піддаються. У перервах Фассбендер і Корден роблять селфі та співають пісеньки, попиваючи чайок.

В цьому році Фассбендер можна було побачити в кіно у фантастичному горорі «Чужий: Заповіт», а також він зіграв головну роль в детективному трилері «Сніговик».

11 жовтня 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Караоке в машині з Джеймсом Корденом повертається! Для його нового випуску ведучий «Дуже пізнього шоу» запросив до себе в машину Майлі Сайрус, з якою заспівав такі її хіти, як «We Can not Stop», «The Climb», «Wrecking Ball», «Party In The USA», «Younger Now» та «Malibu». Також співачка і актриса розповіла про те, що є жахливим водієм і що недавно врізалася в звуковий трейлер біля студії шоу «Голос», а в кінці вони з Корденом спробували навмисне заплакати.

Минулого тижня Сайрус заспівала дуетом з Адамом Сендлером на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» в пам'ять про жертв стрілянини в Лас-Вегасі.

5 жовтня 2017,  20:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Запросивши на своє «Дуже пізніше шоу» володарку «Оскара» Джулію Робертс, Джеймс Корден не упустив можливості зіграти з акторкою всі її знакові ролі за 10 хвилин. За такий короткий час їм вдалося відтворити сцени з фільмів «Красуня», «Ерін Брокович», «Наречена-втікачка», «Ноттінг Хілл», «Посмішка Мони Лізи», «Близькість», «Мачуха», «Капітан Крюк», «Їж, молись, кохай», «Війна Чарлі Вілсона», «Ларрі Краун» та «Одинадцять друзів Оушена», а завершити ці веселощі вони вирішили піснею з «Весілля найкращого друга».

Наступного разу Робертс можна буде побачити в драмі «Чудо», яка виходить у світовий прокат у листопаді.

10 червня 2017,  17:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«Дуже пізнє шоу» Джеймса Кордена вирушило до Великої Британії, де, надихнувшись творчістю легендарного драматурга Вільяма Шекспіра, Корден разом з Емілі Блант розіграв свою 6-хвилинну музичну версію «Ромео і Джульєтти», в рамках якої вони заспівали 14 популярних пісень. Раніше актори вже грали закоханих в мюзиклі «У темному-темному лісі», так що для них це творче возз'єднання.

Навесні в 5-хвилинній музичній мелодрамі в схожому стилі Корден зіграв разом з Енн Гетевей.

21 квітня 2017,  18:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«Дуже пізніше шоу» не обходиться без музики й веселих скетчів, і на цей раз Джеймс Корден вирішив разом з Енн Гетевей розіграти за 5 хвилин типову історію голлівудської комедійної мелодрами, виконуючи при цьому популярні хіти, які можна почути в багатьох фільмах цього жанру. Вийшло зворушливо та смішно одночасно. Корден і Гетевей тепер обов'язково повинні знятися разом у мюзиклі.

Через тиждень на екрани виходить науково-фантастична мелодрама «Моя дівчина – монстр» з Гетевей в головній ролі, а разом з Корденом вони зіграють у «Вісьми подругах Оушена» в наступному році.

7 квітня 2017,  16:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На своєму «Дуже пізньому шоу» Джеймс Корден зачепив тему дів, заявивши, що музичні діви минулого, як, наприклад, Тіна Тернер, набагато крутіші за нинішніх дів. І в його студію прибула співачка та актриса Демі Ловато, щоб довести протилежне в епічному музичному батлі. Любителям поп-музики дивитися обов'язково.

Зараз в українських кінотеатрах йде мультфільм «Смурфики: Загублене містечко», де звучить пісня Ловато, а сама співачка озвучила там головну героїню Смурфетту.