Новини серіалів, в яких згадується Джанкарло Еспозіто

3 січня 2023,  00:12 | Новини серіалів

На Новий рік платформа Netflix вирішила здивувати своїх підписників незвичайним серіалом під назвою «Калейдоскоп», серії якого можна дивитися у різному порядку. Наприклад, у порядку в стилі фільмів Квентіна Тарантіно чи класичного детективу.

Читати далі...
15 жовтня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мофф Гідеон виглядає дуже небезпечно з темним світловим мечем в руках у новому промо-ролику 2 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», до прем'єри якого залишилося всього 2 тижні.

Читати далі...
30 червня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Prime Video продовжує підігрівати наш інтерес до 2 сезону хітового супергеройського серіалу «Хлопаки». Сьогодні він поділився розширеним фрагментом його прем'єрної серії, який нагадує нам, чому Чорний нуар найнебезпечніший член Сімки.

Читати далі...
30 жовтня 2019,  02:46 | Новини серіалів

Всесвіт «Зоряні війни» розширюється за допомогою нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» від режисера хітових фільмів «Залізна людина» і «Король Лев» та продюсера блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро.

Серіал, чиї події будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Першого Порядку, розповість про пригоди самотнього мисливця за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль) у зовнішніх межах галактики, вдалині від влади Нової Республіки.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Мандалорець», де також зіграють Джина Карано, Джанкарло Еспозіто, Нік Нолті, Вернер Херцог, Карл Везерс, Мінг-На і Тайка Вайтіті, відбудеться 12 листопада.

27 серпня 2019,  14:06 | Новини серіалів

Режисер «Залізної людини» і «Короля Лева» Джон Фавро представляє свою пригоду у всесвіті «Зоряних воєн» у першому трейлері науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», який своєю атмосферою нагадує спін-офф «Бунтар-один».

Читати далі...
3 липня 2018,  16:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Побажай мені удачі!»

Телеканал AMC поділився учора першим трейлером 4 сезону своєї популярної кримінальної драми «Краще подзвоніть Солу».

В трейлері Джиммі МакГілл (Боб Оденкерк) розповідає жарт про те, що «Бог створив змій перед адвокатами, щоб потренуватися», і повідомляє Кім (Рі Сіхорн), що через 10 місяців він знову стане адвокатом. Також тут повертаються Майк (Джонатан Бенкс), Говард (Патрік Фабіан), Начо (Майкл Мендо) і Гус (Джанкарло Еспозіто), а в кінці відео показує криваву бійню.

Серіал «Краще подзвоніть Солу», на чиєму рахунку є 3 номінації на «Золотий глобус» та 23 номінації на премію «Еммі», повертається на екрани 6 серпня.