Митчелл МаршандMitchell Marchand

50%
0
50%
0

Фільмографія

50th NAACP Image Awards (2019) ... сценарист
91-а церемонія вручення премії «Оскар» (2019) ... сценарист
Марлон Вейанс: Ніби в темі (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Битва фонограм (2015) ... сценарист
2012 BET Hip Hop Awards (2012) ... сценарист
Церемонія вручення премії BET Awards 2012 (2012) ... сценарист
2010 BET Hip Hop Awards (2010) ... сценарист
Церемонія вручення премії BET Awards 2010 (2010) ... сценарист
Найрозшукуваніший (1997) ... Card Player #1
Не загрожуй південному централу, попиваючи сік у себе в кварталі (1996) ... Mitchell

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...