Джулиан КемпJulian Kemp

50%
0
50%
0

Фільмографія

America's War on Drugs (2017) ... режисер
Jamie Johnson (2016) ... режисер
Diddy TV (2016) ... режисер
Cinemaniacs (2015) ... режисер
П'ять моїх останніх подружок (2009) ... режисер, сценарист, монтажер
Шерлок Холмс і замурзані сищики з Бейкер-стріт (2007) ... режисер
Harry Batt (2007) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...