Рецензії, в яких згадується Мішель Пфайффер

Рецензія на фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія»
Найслабший сольник про найменшого супергероя
31 серпня 2023,  22:05 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Останні півтора десятиліття супергеройські фільми, засновані на коміксах Marvel, правлять кіноекраном і стають головними блокбастерами року, проте у 2023 році щось пішло не так. І це щось називається «Людина-мураха та Оса: Квантоманія». Супергеройський блокбастер з Полом Раддом, якого люблять усі, у ролі Людини-мурахи не тільки слабо виступив у плані зборів, а ще й виявився одним з найслабших супергеройських екшенів останнього десятиліття у плані сюжету. Після його перегляду у лютому цього року навіть не було натхнення написати рецензію. А в голові з того часу крутиться одне питання: невже ми втомилися від супергероїв Marvel?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви»
Диявольськи дивовижна Анджеліна Джолі
18 жовтня 2019,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році на великі екрани вийшло фентезі «Чаклунка», яке розповіло відому казку про Сплячу красуню з точки зору лиходійки Малефісенти. Роль Малефісенти студія Disney віддала у руки Анджеліни Джолі, і завдяки їй вони миттєво отримали культову лиходійку, яку глядачі полюбили більше, ніж усіх діснеївських принцес разом узятих. Тому останні п'ять років студія активно працювала над тим, щоб повернути Малефісенту на великі екрани, і, на щастя, Джолі з задоволенням погодилася знову примірити її крила, роги та ікла в сиквелі «Чаклунка: Повелителька темряви», який виявився набагато масштабнішим за оригінал.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-мураха та Оса»
Супергерої що зменшуються знову в справі
5 липня 2018,  03:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерой Людина-мураха дебютував на великому екрані три роки тому, і його перший сольник, хоча і заробив півмільярда, обійшовши «Тора» і «Першого месника», не виявився тим супергеройським фільмом, який справив на шанувальників незабутнє враження. Тим не менш Скотт майстерно вкрав увагу під час битви в аеропорту в «Першому меснику: Протистояння», перетворившись на гігантську Людину-мураху і показавши, що його костюм і історія приховує ще чимало сюрпризів, які сценаристи приберегли для сіквела – «Людина-мураха та Оса».

Читати далі...