Міра СорвіноMira Sorvino

Міра Сорвіно / Mira Sorvino
Повне ім'я: Mira Katherine Sorvino
Народилася 28 вересня 1967
Зріст: 178 см
0%
0
100%
1

Фільмографія Міри Сорвіно

Стю на Убері (2019) ... актриса
Гірчичне насіння (2019) ... Bonnie Hopkins
The Islands (2018) ... Mary Thornton
Темне дзеркало (2018) ... Amy
Waterlily Jaguar (2018) ... Helen
Кондор (2018) ... Marty Frost
Spy Kids: Mission Critical (2018) ... Ingrid Cortez
The Code (2018) ... Colonel Eisa Turnbull
Doe (2018) ... The Executive
На глибині 6-ти футів (2017) ... актриса

Біографія Міри Сорвіно

Італійська красуня, Міра Сорвіно – дочка чудового старого актора, Пола Сорвіно («Закон і порядок», «Ромео й Джульєта»), народилася 28 вересня 1967 року в містечку Тінефлай, штат Нью Джерсі, США.

Відео з участю Міри Сорвіно

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Міри Сорвіно. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Міри Сорвіно

Написати коментар...
Написати коментар...