Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Тресс МакНіллTress MacNeille

Тресс МакНілл / Tress MacNeille
Народилася 20 червня 1951
50%
0
50%
0

Фільмографія

Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (2022) ... High-Pitched Chip / Gadget
Космічний джем: Нові легенди (2021) ... Penelope Pussycat
Пустотливі анімашки (2020) ... Dot Warner
Junior Jetpack and Larry-Boy: The Final Adventure (2020) ... Junior Jetpack / Night Pony
Ella Bella Bingo (2020) ... Mrs. Berg
Mickey Mouse: Mixed-Up Adventures (2019) ... Daisy Duck
The Road to Kingdom Hearts III (2019) ... Queen of Hearts (archive sound)
Yabba-Dabba Dinosaurs! (2019) ... Wilma Flintstone (2018)
Розчарування (2018) ... Queen Oona
The Epic Tales of Captain Underpants (2018) ... Ms. Hurd
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...