Дмитрий Аверин

50%
0
50%
0

Фільмографія

Крок у безодню (2018) ... режисер
Неопалимий Фенікс (2018) ... режисер
Остаточний вирок (2018) ... режисер
Арена для вбивства (2018) ... режисер
Небезпечний круїз (2017) ... режисер
Чужий район 3 (2014) ... режисер
Кращі вороги (2014) ... режисер
Морські дияволи. Смерч 2 (2013) ... режисер
Окреме доручення (2012) ... режисер
Шаман (2011) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...