Хемптон ФанчерHampton Fancher

Хемптон Фанчер / Hampton Fancher
Народився 18 липня 1938
Зріст: 191 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) ... сценарист (и сюжет)
Той, що біжить по лезу 2049 - 2048: Нікуди бігти (2017) ... сценарист
2036: Відродження Nexus (2017) ... сценарист
Той, що біжить по лезу 60: Режисерська версія (2012) ... сценарист (рассказ)
Позбавлений життя (1999) ... режисер, сценарист
Могутній Куїнн (1989) ... сценарист
Той, хто біжить по лезу (1982) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Last of the Good Guys (1978) ... Officer George Talltree

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...