Орсон ВеллсOrson Welles

Орсон Веллс / Orson Welles
Народився 6 травня 1915
Пішов з життя 10 жовтня 1985
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Орсона Веллса

Хоппер/Уеллс (2020) ... режисер
Інша сторона вітру (2018) ... режисер, сценарист, монтажер
Маг: Дивовижна життя і робота Орсона Уеллса (2014) ... актор
Citizen Vader (2014) ... сценарист (персонажи)
Alfonso Sansone produttore per caso (2014) ... актор
Не зникай (2012) ... Police Captain Hank Quinlan in Touch of Evil
Історія Голлівуду: Магнати і кінозірки (2010) ... Charles Foster Kane
Jucy (2010) ... Voice of the Elephant Lamp (archive sound)
Відео з участю Орсона Веллса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Орсона Веллса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Орсона Веллса

Написати коментар...
Написати коментар...
*}