Крістофер ХартChristopher Hart

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ангел (1999) ... The Hands
Рука-вбивця (1999) ... The Hand
Возз'єднання сімейки Адамсів (1998) ... Thing
One Hand, Left (1998) ... актор
Автострада (1997) ... Lefty
Цінності сімейки Аддамсов (1993) ... Thing
Сімейка Адамс (1991) ... Thing
Hammer: Addams Groove (1991) ... Thing
Коломбо йде на гільйотину (1989) ... Magician at Cemetary
Коломбо (1968) ... Magician at Cemetary

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...